03140 Guardamar del Segura: 215 real estate agents

Find the best agent to sell your home among our local experts.
Našu tvrtku formira mladi i dinamični profesionalni tim s zajedničkim ciljem: Kako bi zadovoljili zahtjeve naših Klijenata. Tvrtka ima za cilj: promociju, kupnju, prodaju i izgradnju svih vrsta urbanih i rustičkih nekretnina. Mlada agencija sa stručnim i dinamičnim profesionalcima. Imamo široku ponudu nekretnina Novih i 2. Hand Homes, Chalets i Fincas u cijeloj pokrajini, Najam i Transferi, a sve s najboljim gospodarskim jamstvima na tržištu do 100% kredita i hipoteke za vas za kupnju.
Median selling price
1.122.726 HRK
Listings for sale
21
Spoken languages
Španjolski, Engleski, Francuski
Mi smo agencija za nekretnine s više od 20 godina iskustva u novim građevinskim kućama i preprodaji. Imamo prilike ulagati. Mi smo u Guardamar del Segura i imamo domove diljem Costa Blanca u Španjolskoj.
Median selling price
1.620.041 HRK
Listings for sale
481
Spoken languages
Španjolski, Katalonski, Njemački, Engleski, Francuski, Nizozemski, Ruski, Švedski
NJ GUARDAMAR NEKRETNINE IMAJU 19 GODINA ISKUSTVA U SEKTORU NEKRETNINA. MOŽEMO VAM POMOĆI U PRODAJI, IZNAJMLJIVANJU I KUPNJI KUĆA, PROSTORA, ZEMLJIŠTA, GARAŽA ITD. MOŽEMO VAM POMOĆI DA PRONAĐETE BANKU AKO VAM JE POTREBAN HIPOTEKARNI KREDIT ZA KUPNJU NEKRETNINE. NAŠIM KLIJENTIMA PRUŽAMO PROFESIONALNU I PERSONALIZIRANU PAŽNJU, PRILAGOĐENU NJIHOVIM POTREBAMA. SPECIJALISTI SMO ZA UGOVORE, POMOĆ JAVNIM BILJEŽNICIMA I SAVJETE O NEKRETNINAMA.
Median selling price
1.115.153 HRK
Listings for sale
20
Spoken languages
Španjolski
Činimo sve što je u našoj moći našim klijentima. Imamo više od 15 godina iskustva dajući sve od sebe i praveći mlinove sretnih kupaca. Profesionalci kojima možete vjerovati i naša odgovornost je služba za korisnike i zadovoljstvo.
Median selling price
2.607.135 HRK
Listings for sale
1.281
Spoken languages
Španjolski, Njemački, Engleski, Francuski, Talijanski, Portugalski, Ruski, Ukrajinski
U InmoGutriju svakom našem klijentu nudimo personalizirani sustav prodaje. Ponuda: - Porezni i pravni savjeti. - Savjeti o uvjetima u prodaji ili najmu. - Pratnja posjeta. -Upravljanje dokumentima. - Analiza tržišta nekretnina
Median selling price
922.858 HRK
Listings for sale
17
Spoken languages
Španjolski, Engleski
ODABERITE NEKRETNINE KOMPLETNA USLUGA NEKRETNINA NA COSTA BLANCI Select Estates je međunarodna agencija za nekretnine sa sjedištem u Altei. Imamo dugogodišnje iskustvo na španjolskom tržištu nekretnina i intenzivno surađujemo s četrdesetak međunarodnih brokera. Zbog lokalne povezanosti optimalno reagiramo na trenutna zbivanja. Brzo se mijenjamo, ne propuštamo nijednu priliku i idemo na najviše što se može postići za kupca. Select Estates sinonim je za kvalitetu i uslugu. U svakodnevnoj praksi to se očituje u izvrsnoj usluzi i osobnom i predanom pristupu našim agentima orijentiranim na usluge. Ne očekujte od Select Estates "uradi sam" paketa ili usluga skidanja. Kao posrednik s punom uslugom oslobađamo naše klijente. Gotovo sve usluge može pružiti naša opsežna mreža odvjetnika, financijskih institucija, izvođača i programera projekata, između ostalog. Ako želite, Property Management može preuzeti sve vrste zadataka u objektu i oko njega iz vaših ruku. Također smo prava adresa za organizaciju odmora ili dugoročnog iznajmljivanja.
Median selling price
3.729.861 HRK
Listings for sale
297
Spoken languages
Španjolski, Njemački, Engleski, Nizozemski
Agent za nekretnine s više od 30 godina iskustva u sektoru. Govorimo španjolski i engleski.
Median selling price
1.054.910 HRK
Listings for sale
132
Spoken languages
Španjolski, Engleski