922 Realitní makléri v Penha de França

Prehliadajte a nájdite si makléra.
Ak hľadáte dôveryhodného a oddaného partnera, som tá správna osoba. Odhodlanie, odhodlanie, vážnosť a vďačnosť sú niektoré z hodnôt, ktoré uvádzam, ktoré ma sprevádzajú v každodennom živote. Teraz sa zaväzujem venovať propagácii vášho domova, čo umožňuje rýchlejší predaj za najlepšiu trhovú hodnotu alebo aby som pomohol nájsť váš ďalší domov. Zavolajte mi ešte dnes a rád vám začnem pomáhať práve teraz. Ďakujem za vašu dôveru.
Stredná predajná cena
360 000 €
Záznamy na predaj
12
Hovorené jazyky
Portugalčina, Katalánčina, Angličtina, Španielčina
PREMIEŇAM SNY NA CIELE A CIELE NA REALITU! TO, ČO MA INŠPIRUJE A POHÁŇA, JE MOJE ODHODLANIE POMÔCŤ KAŽDÉMU ČLOVEKU ALEBO RODINE MAŤ SVOJ DOMOV, SVOJ DOMOV!!! VŽDY SA SNAŽÍM BRÁNIŤ POTREBY KAŽDÉHO Z MOJICH KLIENTOV. MÔŽETE SA SPOĽAHNÚŤ NA VŠETKU MOJU PODPORU A ODHODLANIE! VERÍM, ŽE DOBRÉ VECI SA STRETNÚ S TÝMI, KTORÍ VEDIA, ČO CHCÚ.
Stredná predajná cena
545 000 €
Záznamy na predaj
8
Hovorené jazyky
Portugalčina, Angličtina, Španielčina
Tím Vasconcelos je jedným z najproduktívnejších realitných tímov v krajine.
Stredná predajná cena
355 000 €
Záznamy na predaj
27
Hovorené jazyky
Portugalčina, Angličtina, Španielčina, Francúzština, Taliančina
Haq Overseas je popredná medzinárodná poradenská spoločnosť v oblasti nehnuteľností s viac ako 10-ročnými skúsenosťami v tomto sektore so sídlom v Londýne. Naša reputácia je postavená na dôvere a integrite tým, že našim klientom poskytujeme profesionálne a spoľahlivé služby, pričom vždy berieme na srdce ich najlepšie záujmy. Ku každému pristupujeme individuálne, ponúkame rady na mieru, ktoré zase budujú dlhodobé vzťahy a pomáhajú im robiť lepšie rozhodnutia o nehnuteľnostiach. Či už hľadáte dovolenkový dom alebo hľadáte investičnú príležitosť, máme rozsiahlu medzinárodnú sieť partnerov, ktorí sú odborníkmi na svojich vlastných trhoch. Spoločne poskytujeme našim klientom vyhľadávanie na mieru, personalizovaný predaj a celú škálu profesionálnych služieb súvisiacich s nehnuteľnosťami.
Stredná predajná cena
500 000 €
Záznamy na predaj
220
Hovorené jazyky
Angličtina, Portugalčina
Chcete ohodnotiť nehnuteľnosť? POŽIADAJTE O ÚPLNÚ ANALÝZU EŠTE DNES Určené pre majiteľov, ktorí chcú poznať skutočnú hodnotu svojho bytu, domu alebo pozemku. Oceňovanie nehnuteľností s viacerými kritériami je založené na hĺbkovej štúdii, ktorá zohľadňuje nielen obvyklé prvky, ako je typológia, umiestnenie, stav a plocha, ale aj kritériá, ako sú sociálno-ekonomické hodnoty, súčasný trh, životné prostredie (hluk, zrak, slnečné žiarenie), dostupnosť alebo služby. https://www.jsre.ch/evaluation-online/
Stredná predajná cena
1 500 000 €
Záznamy na predaj
5
Hovorené jazyky
Francúzština, Nemčina, Angličtina, Španielčina
Sergio Ambrosio, narodený v roku 1981, je ikonická osobnosť, ktorej život a kariéra sú dôkazom odhodlania, empatie a inovácie. Sergio už od útleho veku prejavoval hlboký záujem o svet cestovného ruchu, sektor, ktorému by venoval veľkú časť svojho profesionálneho života. Jej cesta nie je len príbehom komerčného úspechu, ale aj príbehom o tom, ako môžu skutočné vášne formovať jedinečnú a obohacujúcu kariérnu cestu. Sergiovo spojenie s cestovným ruchom nezačalo náhodou, ale ako vedomá voľba poháňaná túžbou objavovať kultúry, spájať ľudí a vytvárať nezabudnuteľné zážitky. V priebehu rokov sa nielen etabloval v tomto odvetví, ale tiež spustil a riadil úspešné podniky, čím posilnil svoj záväzok k dokonalosti a inováciám v oblasti služieb zákazníkom. Jej schopnosť vytvárať a udržiavať rozsiahlu sieť kontaktov odhaľuje nielen jej odbornú spôsobilosť, ale aj empatickú povahu a úprimný záujem o blaho druhých. Avšak Sergiova neukojiteľná snaha o nové výzvy a jeho túžba urobiť zmysluplnejšiu zmenu v životoch ľudí ho viedli k prijatiu novej vášne: nehnuteľností. Poháňaný presvedčením, že každý si zaslúži nájsť domov, ktorý prináša šťastie a bezpečnosť, Sergio videl v tejto oblasti príležitosť spojiť svoje rozsiahle skúsenosti v cestovnom ruchu, svoju sieť kontaktov a svoju hlbokú túžbu pomáhať druhým. V oblasti nehnuteľností našiel nový spôsob, ako splniť sny, pomáha klientom nájsť dokonalý domov, čo odráža jeho presvedčenie, že šťastie je viac ako cieľ; Je to právo. Sergiova empatia nie je len charakterovou črtou, ale životnou filozofiou, ktorá preniká do jeho každodennej práce. Chápe, že každý klient je jedinečný, s odlišnými snami a potrebami a je odhodlaný nájsť prispôsobené riešenia, ktoré odrážajú túto individualitu. Ich prístup k zákazníckemu servisu je hlboko ľudský, vždy kladie potreby a želania zákazníkov na prvé miesto. Okrem toho je Sergio technologickým nadšencom, ktorý je vždy v popredí prijímania nových nástrojov a inovatívnych riešení, ktoré môžu zlepšiť zákaznícku skúsenosť a optimalizovať proces nákupu a predaja nehnuteľností. Táto vášeň pre technológiu ho odlišuje nielen ako profesionála, ale odráža aj jeho záväzok k neustálemu zlepšovaniu a efektivite. Sergio Ambrosio pevne verí, že všetko je možné, ak sa to robí dobrovoľne. Táto viera je motorom jeho vytrvalosti a úspechu, inšpiruje nielen seba, ale aj ľudí okolo neho. Jej príbeh je silnou pripomienkou, že vášeň v kombinácii s tvrdou prácou a empatiou môže zmeniť životy, vytvoriť zmysluplné spojenia a vydláždiť cestu novým príležitostiam. Sergio nie je len úspešný profesionál; Je sprostredkovateľom snov, vizionárom, ktorý vidí za horizont a živým príkladom toho, že skutočné naplnenie pochádza z toho, že robíme to, čo milujeme, slúžime a pomáhame druhým dosiahnuť šťastie.
Stredná predajná cena
990 000 €
Záznamy na predaj
7
Hovorené jazyky
Portugalčina, Angličtina, Španielčina, Francúzština
Plne portugalská a úplne nezávislá agentúra. Na trhu od roku 1999, kde je profesionalita prejavom tejto spoločnosti. Alverdomus bol prítomný zo severu na juh kvôli prechodu "ústneho podania", ktoré je pre nás najlepšou vizitkou. Sme vždy k dispozícii a s klientom, či už je to kupujúci alebo predávajúci, sa vždy zaobchádza s rešpektom a dáva to najlepšie, či už na úrovni nehnuteľnosti, alebo na administratívnej úrovni. Čestnosť a úprimnosť je naším mottom. Sme k dispozícii prostredníctvom: www.alverdomus.pt Francúzsko Instagram WhatsApp
Stredná predajná cena
255 000 €
Záznamy na predaj
46
Hovorené jazyky
Portugalčina, Angličtina, Španielčina, Taliančina
Teresa S. Gonçalves - I am the consultant that dedicates to my Clients all the attention! My name is Teresa Gonçalves, I am a professional real estate consultant, with 11 years of experience in this area. The dedication and commitment to help me find a new home, or the best investment for my Clients, are my biggest motivation. I strive daily to gain a depth knowledge of the market. Years of experience have gaven me the necessary security in doing the best follow-up, ample knowledge, care and the power to anticipate the best solutions. I am persistent, and over the years, I have discover that finding the dream home, or the best deal for my Clients, makes this job so attractive, as essential. My Customers’ Opinions are my best Business Card!
Stredná predajná cena
650 000 €
Záznamy na predaj
21
Hovorené jazyky
Portugalčina, Angličtina, Španielčina, Francúzština
"Za posledných 5 rokov nikto nepredal viac nehnuteľností v okrese Lisabon, v celom realitnom sektore, ako josé Carlos Nunes tím". podľa "Forbes Portugalsko" Komplexný zákaznícky servis: - návšteva, rokovanie a ukončenie. - finančné. - právne.
Stredná predajná cena
550 000 €
Záznamy na predaj
13
Hovorené jazyky
Portugalčina, Angličtina, Španielčina