144 Realitní makléri v San Fulgencio

Prehliadajte a nájdite si makléra.
Premium Property Španielsko sa narodilo pod dedičstvom viac ako 50 rokov skúseností a profesionality v sektore nehnuteľností svojho ľudského tímu. Každý deň pracujeme na zlepšení obchodnej koncepcie nákupu a predaja nehnuteľností s cieľom uspokojiť a vyvíjať sa popri potrebách, ktoré dnes vyžaduje náročný trh s investíciami do nehnuteľností. Premium Property Spain ponúka globálnu koncepciu sprostredkovania nehnuteľností založenú na proaktívnej stratégii. Vyvíjame neustále hľadanie zaujímavých produktov, ktoré ponúkame do nášho portfólia potenciálnych zákazníkov, kupujúcich aj predávajúcich. So solídnym cieľom uzavrieť obchody s presvedčením, že dosiahli spokojnosť a očakávania oboch strán pod zástavou "vyhrať vyhrať". Naša spoločnosť sa špecializuje na sprostredkovanie nehnuteľností: Prémiové bývanie; rodinná rodina, penthousy, prvá línia (pobrežie, park, nákupné centrum, golf). Domy s dizajnom a interiérovým dizajnom, ktoré pridávajú hodnotu s niektorými atraktívnymi a diferenciačnými vlastnosťami. Nehnuteľnosti; hotely, pozemky, reklamy a priemyselné budovy v Španielsku. Svojim zákazníkom ponúka aj rôzne služby prostredníctvom spolupráce, ako napríklad: Domáca inscenácia, reformy a interiérový dizajn, energetické certifikáty, Riadenie postupov po predaji a popredajného predaja Poradenstvo prostredníctvom mestských technických/právnych správ s cieľom optimalizovať oceňovanie spravovaných nehnuteľností.
Stredná predajná cena
374 000 €
Záznamy na predaj
91
Hovorené jazyky
Španielčina
V GAinmocostablanca Pracujeme spolu s developermi, staviteľmi a realitnými agentmi na pobreží Costa Blanca, čím ponúkame širokú škálu nehnuteľností pre našich klientov. Pracujeme tak, aby proces nákupu nehnuteľnosti prešiel bezpečne a ľahko pre seba.
Stredná predajná cena
405 000 €
Záznamy na predaj
97
Hovorené jazyky
Španielčina, Nemčina, Angličtina, Francúzština, Nórčina (bokmal), Ruština, Čínština (mandarínska)
Stredná predajná cena
315 000 €
Záznamy na predaj
114
Hovorené jazyky
Španielčina, Nemčina, Angličtina, Holandčina
LAE HOMES vám dáva k dispozícii profesionálov, ktorých potrebujete na nájdenie svojho nového domova; Multidisciplinárny tím, ktorý vás sprevádza celým procesom hľadania a kúpy vášho nového domova. Realitní koordinátori a konzultanti Právne poradenstvo a notárske rozhodcovské konanie Marketing a komunikácia Domáca inscenácia Národná predajná sieť
Stredná predajná cena
307 000 €
Záznamy na predaj
106
Hovorené jazyky
Španielčina
Sme škandinávska realitná kancelária so sídlom v Torrevieja (Costa Blanca, Alicante) a hovoríme španielsky, anglicky, švédsky a nórsky, takže sa môžete cítiť bezpečne bez obáv z jazykovej bariéry. Pracujeme hlavne s nehnuteľnosťami na pobreží Costa Blanca a naša klientela je po celej Európe. Keď predávame vašu nehnuteľnosť, robíme to pre mnoho národností. To vám poskytne lepšie príležitosti na rýchlejší predaj na oveľa väčšom trhu.
Stredná predajná cena
359 900 €
Záznamy na predaj
970
Hovorené jazyky
Španielčina, Angličtina, Nórčina (bokmal), Švédčina
Sunnier Homes: plážové domy, novopostavené domy a príležitosti v Torrevieja a Costa Blanca. Sme kompletné realitné riešenie, sprevádzame vás pri kúpe vášho nového domova, druhého domova alebo rekreačného domu. Tvoríme tím, ktorý za vás vyrieši proces hľadania vášho domova v Stredomorí. Žite, užívajte si a odpočívajte v dome, ktorý ste si predstavovali. Technologické a ľudské inovácie v súlade so zmenami, ktorými prechádzame, s cieľom poskytnúť každému zážitok zo Stredozemia, na ktorý nikdy nezabudne. Preto zameriavame našu pozornosť na vás, všetkých, ktorí zdieľajú, rovnako ako tím Sunnier, vášeň pre túto oblasť Španielska. Dýchame novým spôsobom bývania a chápania realitného sveta, kde naše skúsenosti budú vašou výhodou.
Stredná predajná cena
343 250 €
Záznamy na predaj
554
Hovorené jazyky
Španielčina