Virginia: 653 real estate agents

Find the best agent to sell your home among our local experts.
Pozdrav! Iskreno vjerujem da bi nekretnine trebale biti o tebi, našem klijentu. Kada su životni stil i obitelj najvažniji, ovdje sam da služim. Volim vraćati i plaćati unaprijed. Osnovao sam Better Homes and Gardens Real Estate Native American Group na temelju temeljnih načela služenja zajednici i obitelji i obavljanja onoga što je najbolje za moje klijente. Jednostavno rečeno, život se treba živjeti sa strašću, ljubavlju i entuzijazmom. Better Homes and Gardens Real Estate Native American Group nastoji ponuditi prepoznatljive usluge klijenata za nekretnine sa strašću prema načinu života. Nudimo cijeli niz dinamičnih i inovativnih usluga nekretnina koje utjelovljuju tehnologiju, profesionalnost, raznolikost i način života.
Median selling price
2.209.887 HRK
Listings for sale
2
Spoken languages
Engleski
Kupnja i prodaja kuće nije stvar sreće. Ima prave alate, strategiju i profesionalno za stvaranje samopouzdanja i uspjeha. Svaka obitelj zaslužuje osjećati se samopouzdano pri kupnji i prodaji doma. Pridružite mi se u pokretu Kompas kako bi vam pomogli pronaći svoje mjesto u svijetu.
Median selling price
5.918.757 HRK
Listings for sale
4
Spoken languages
Engleski
Volim pomagati ljudima da rastu i stječu financijsko bogatstvo. Jedan od najbržih načina za izgradnju financijske ostavštine u Americi je kroz vlasništvo nad kućom. Pomaganje ljudima kupiti i prodati dobro mi omogućuje da se vodič u njihovom putu prema generacijskom bogatstvu.
Median selling price
2.382.695 HRK
Listings for sale
3
Spoken languages
Engleski