Satılık Ev, E Sandy Bay Beach Rd, Sandy Bay, Honduras

Sandy Bay
Eşyalı ev • 6 yatak. • 6 banyo. • İki seviyeli
TRY 16.027.986

Eğer sahilde arıyorsanız, bu ev cevabınız. Geniş ev iki seviyeye ayrılmıştır. Üst katta geniş bir 3 yatak odası 3 banyo ev. Alt katta 2 daire ayrılmıştır; bir 2 yatak odası 2 banyo ve bir 1 yatak odası 1 banyo. Bothe seviyeleri, gün batımı manzaralı bir hamakta dinlenmek için verandada geniş bir ekran vardır. İki daire mükemmel kiralama geliri sağlar

Komşu topluluklar Sundancer ve Lawson rock vardır. West End ve Coxen Hole arasında merkezi bir konuma sahiptir. Bu tesis beyaz kumlu plajda yer almaktadır. Burada her sabah 150 ft Rıhtımı Awaken kokteylleri ile sakin bir rahatlatıcı öğleden sonra tadını çıkarabilirsiniz ve kendinize bozulmamış bir plaj deneyimi için ön kapının dışında adım. Hiçbir kalabalık, oteller veya Condominiums burada â € "sadece özel sakin bir alandır.

Gözlerden uzak ama ana yol ve bölge cazibe merkezlerine sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde, süpermarketler, bankalar, ATM 'ler ve kafeler sadece kısa bir yolculuktur. Popüler West End (yemek ve gece hayatı için) ana yolda sadece dört mil batısında.

Satmak için fiyatlı-bu bir kayma izin vermeyin!

Alanlar

Yatak odaları6
Banyolar6
Park alanı (içerde)2
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Balkon

Sandy Bay

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Açık deniz üzerinde görüntüle
Orman manzarası