Ericeira, Portekiz, frontal deniz manzaralı 10 oda özel ev özelliği

Ericeira
Müstakil ev • 8 yatak. • 6 banyo. • 517 m² • İki seviyeli
TRY 47.033.318

Ericeira benzersiz özelliklere sahip özel villa. Tesis, güzel bir deniz manzarasına ve merkeze ve plajlara kolay erişime sahip köyün üst kesiminde yer almaktadır.

Modern ve özgün bir mimari güve ve mükemmel bir inşaat kalitesi ile, sadece iki yıl önce sahipleri tarafından aile yerleşimgeyik amacıyla sonuçlandı.

Villa bir güneşe maruz, Doğu Batı, ve brüt bir alan ve inşaat 647m2 üç kat ve on bölünmeler üzerinde dağıtılan 517m2 bir arsa implante edilmiştir.

Birinci katta, sokak düzeyinde, büyük bir sinema veya oyun odası ek olarak, iki süit Batı bakan, bunlardan biri havuzun içine bir pencere merakı ile bulunan dört yatak odası bulunmaktadır. Geri kalan iki oda ve çamaşır odası iç avluya erişime sahiptir. Ayrıca bu katta garaj bulunmaktadır.

İkinci katta tam donanımlı mutfak, sosyal banyo, deniz manzaralı büyük bir ofis ve Ericeira ve Atlantik köyünü gördüğünüz yerden havuz ve solaryum doğrudan erişim ile salon bulabilirsiniz.

Salon ve lobi, ısı retriever içeren çift taraflı bir şömine ile hizmet vermiştir. Hala dış mekanların çoğu bu düzeydedir.

Üçüncü katta, ana süitek ek olarak, havuz ayana ve deniz kenarına bakan, dolap ve tam çift WC büyük bir yürüyüş ile hizmet havuza bakan iki oda daha vardır.

Bu kattaki oda erişim Salonu, salona merdivenlerden inen evin kalbinde mükemmel doğal aydınlatma sağlayan bir çatı penceresinden yararlanır.

Ekipman düzeyinde, biz giysi asansör vurgulamak / bakkal, klima, güneş panelleri ve merkezi ısıtma ön kurulumu, güneş hazırlanmış su için ısı pompası ve hala su 1000 litre rezerv mevduat.

Deniz, plaj, deniz ürünleri ve sörf arazi, Ericeira Lizbon ilçesinde yaşam en yüksek kalite ile kabul bucak biridir.

Bu mükemmel villayı ziyaret edin ve başkentten sadece 40 dakika daha üstün bir yaşam kalitesi propropador ön deniz proporador bu alanın münhasırlık hissediyorum.

Alanlar

Yatak odaları8
Banyolar6
Park alanı (içerde)4

Yüzeyler

Yaşam517 m²
Arazi517 m²
Asansör
Balkon
Barbekü
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi
Dahili telefon
Klima
Teras
Yüzme havuzu

Ericeira

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
İlgi alanlarınızı seçin YZ tarafından çıkarıldı.
Sahil
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Açık deniz üzerinde görüntüle
TürEv
Yapım yılı2017
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok