Barcelona (denize yakın) Satılık Daire

Barselona
Tavan arası • 2 yatak. • 2 banyo. • 100 m² • En üst kat
TRY 24.378.620

Plaça Sant Jaume, Katedral ve Ramblas'a birkaç metre uzaklıktaki simgesel Gotik mahallede, en kaliteli malzemelerle entegre bir rehabilitasyonun gerçekleştirildiği bu kataloglanmış binayı buluyoruz.

Escudellers Caddesi'ne bakan ve özel bir kodla asansörden her daireye doğrudan erişimi olan balkonlu, her katta bir tane olmak üzere beş daireden oluşmaktadır. Modern tarzdaki reform, binanın yüksek tavanları gibi kendi unsurlarını korudu ve yüksek kaliteli kaplamalar daireye kozmopolit ve zarif bir görünüm kazandırdı.

Bu dairede 2 tam banyo, gömme dolaplı 2 çift kişilik yatak odası (bunlardan biri en-suite) ve tam donanımlı mutfağa sahip bir oturma odası vardır: indüksiyon plakası, bulaşık makinesi, fırın ve buzdolabı (çamaşır makinesi ve kurutma makinesi montajı için bir sütun ile) . Ayrıca, yeni kurulan bir alarm sisteminin yanı sıra çevre dostu bir aerotermal klima ve sıcak su kaynağı vardır.

Sadece üçüncü kat, dördüncü kat (her biri 100m2, daire başına 450.000 €) ve çatı katı (100m2 + 80m2 teras, fiyat 650.000 €) mevcuttur. Tarihi-kültürel mirasla çevrili bir mülkte, Barselona şehrinin ticaret ve turizm merkezinde ve deniz kenarında yaşamak veya yatırım yapmak isteyenler için eşsiz bir fırsat "

Alanlar

Yatak odaları2
Banyolar2

Yüzeyler

Yaşam100 m²
Dış81 m²
Teras80 m²
Balkon3 m²
Alarm
Asansör
Bulaşık makinesi
Dahili telefon
Klima

Barselona

Enerji verimliliği derecesi
A
25
Çevresel (CO₂) etki derecesi
A
4