Güzel Güzelyurt'ta Çarpıcı Daire, Kuzey Kıbrıs

Nicosia
Daire • 1 banyo. • En üst kat
TRY 1.487.754

Temel özellikler

  • 70%, 10 Yıllık Finans Herkes İçin
  • Türkçe Tapu Senetleri
  • Banka Garantisi Off Plan Daireler
  • 5 Yıldızlı Tatil Köyü
  • Kapalı ve Açık Havuzlar
  • Deniz Manzarası
  • 5 Dakika Plaja Yürüyüş
  • Yönetim Yerinde
  • Anahtar Hazır veya Kapalı Plan Kullanılabilir
  • 2 Havaalanından 1 Saat

Özellik açıklaması

Çarpıcı liman kenti Girne'ye sadece yarım saat uzaklıkta, Çarpıcı Gülzelyurt bölgesinin en büyük geliştiricilerinden biriyle işbirliği yaptığımız için çok mutluyuz.

Bu 5 Star, Beach Resort, stüdyoları, 1 ve 2 yatak daireler sunan 5 yıldızlı lüks, Akdeniz'in turkuaz sularından dakika gerçekten çarpıcı bir gelişmedir.

Bu gelişmeyi diğerlerinden ayıran şey, sadece %30'luk bir depozito ile %70'lik bakiyenin %8'lik bir oranda 10 yıllık statüdışı finans üzerinden ödenebileceği benzersiz finans paketidir. Bu finans kolayca elde edilebilir şaşırtıcı kiralama tarafından karşılanabilir.

Tam fiyatlar aşağıdakinden başlar:

Stüdyolar - £36,850 - 36 M2
1 yatak - £47,850 - 56 m2
2 yatak - £87,450 - 130 M2

Biz bir banka garantisi, ya da mevcut anahtar hazır daireler ile tamamlanmasına kadar 10 ay, off-plan birimlerin bir karışımı var.

Tesis aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsiniz

* Yönetim ve Letting Şirketi
* Fine Dining Restaurant
* Uluslararası Sörf Okulu, Uçurtma-Surf, SUP, Dalga, Rüzgar, Kayak Dersleri ve Kiralama
* Tam Kadrolu Bali Kaplıcası
* Kapalı ısıtmalı havuz,
* Sauna
* Fitness Merkezi Med Bakan
* Açık Havuzlar
* Sahil Koşusu / Bisiklet Parkuru ve Bisiklet Kiralama
* Mini Golf

Bu gelişme aynı zamanda Tam 1974 Türkçe Unvan lı senetlerle, alabileceğiniz en güvenli işlere sahiptir.

Redland Emlak Grubu, size, müşteri, mevcut en iyi gayrimenkul yatırım fırsatlar vermek için, bir araya geliyor, dünyanın en iyi ajanlar ve geliştiricilerin bir işbirliğidir.

Biz alıcı ve geliştirici arasında, biz satmak ya da kendimizi bir şey inşa ve bu nedenle tamamen tarafsız kalır, biz müşteri fonları kabul etmez veya hizmetlerimiz için ücret, biz bize bir komisyon ödemek ile çalışan geliştiriciler, bu yüzden bir iş olarak, biz sadece müşterilerimizin teşvik ve doğrudan satın fırsatlar ile% 100 mutlu ise para kazanmak gibi hareket.

Her alıcının/yatırımcının kendine özgü kriterleri ve bütçesi olduğunu biliyoruz, bu nedenle tanıtımıyapılan projelerimizi aramayı ve incelemeyi biraz daha kolaylaştırmak için 'yatırım türlerine' kategorize ettik.

Redland Emlak Grubu denizaşırı gayrimenkul yatırım sektöründe 100 yılı aşkın kolektif deneyime sahiptir, ajanlar, geliştiriciler, avukatlar ve muhasebeciler olarak çalışan, biz gerçekten herhangi bir durum işlemek için donatılmıştır ve yardım etmek ve biz satın alma yoluyla, tek bir mülk veya yatırım yoluyla, tam yönetim ve portföyünüzün oluşturulması için her şekilde tavsiye.

Biz İngiltere'de kayıtlı bir şirket ve londra hemen dışında ofisleri ile, ve tamamen AIPP (Uluslararası Emlak Profesyonelleri Derneği) tarafından akredite edilmiştir. Biz her zaman bizim fırsatları tartışmak için yüz yüze tanışmak için mutluyuz, bu yüzden eğer bölgede iseniz, neden bizi bir çağrı vermek ve biz bir toplantı düzenleyebilirsiniz, ayrıca müşterilerimizin İngiltere lideri, bağımsız olarak doğrulanmış inceleme web sitesi Trustpilot bizim hakkımızda ne söylediğini görmek için çekinmeyin

Alanlar

Banyolar1
Park alanı (içerde)1

Yüzeyler

Arazi36 m²

Nicosia

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2000
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok