CUSTOM DESİNG CONCEPT 2+1 WITH SEA VIEW FROM ELIF REAL ESTATE

Beylikdüzü
Yeni daire • 1 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 125 m² • 1. zemin
TRY 8.492.049

%50 DOWN PAYMENT + 18 MONTHS INSTALLMENTS + INTEREST RATE %0

İstanbul 'un denize en yakın noktalarından Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Palm Marin projesi konforlu ve lüks bir yaşamın artılarını tek çatı altında buluşturuyor. Sahile sadece 300 metre mesafede bulunan projede panoramik deniz manzarası evleri çevrelemiş durumda. Palm Marin'de 26 dönümlük proje alanının 19 bin 581 metrekaresi peyzaja ayrılmış durumda. Modern mimarisini ve ferah yaşam alanlarını benzersiz bir yerleşkeyle tamamlayan Palm Marin, gökyüzünün denizle birleştiği noktayı yeşiller içinde bir çerçevede sunuyor. 

Palm Marin, “Lüks mü, konfor mu?” sorusunu sizin için ortadan kaldırıyor. İçerisinde yer alan sosyal donatıları, cadde mağazaları, spor alanlarına ek olarak hastaneler, okullar, AVM’ler, ana ulaşım yolları ve marinaya yakınlığıyla Palm Marin, her şeyi düşünüyor. Proje kapsamında 800 metrekare büyüklüğünde fitness salonu, 1'er adet basketbol ve futbol sahası, 4 kilometre uzunluğunda açık yürüyüş parkurları bulunuyor.

PALM MARİN PROJESİ İLE MARİNAYA KOMŞU OLMAK;

İstanbul’da bulunan Palm Marin konut projesi “denizin ve gökyüzünün kesiştiği noktada” sloganıyla emlak dünyasındaki yerini aldı. Teslim tarihi Aralık 2020 olan proje Mutlu Global Proje Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Proje, toplamda 330 adet daire tipi konuta yer veriyor. Ayrıca proje bünyesinde cadde mağazalarına da yer veriliyor. Projenin sunduğu avantajlar arasında ise kapalı otopark, spor salonu, yürüyüş ve koşu parkuru, süs havuzu, çocuklar için oyun alanları, futbol sahası, basketbol sahası, kafe, restoran ve kameralı güvenlik hizmeti gibi özellikler bulunuyor. Palm Marin projesinin tüm bu ayrıcalıklı özelliklerine panoramik Marmara Denizi manzarası eşlik ediyor.

DENİZA SADECE 300 METRE MESAFEDE;

İstanbul’un Avrupa yakasının Beylikdüzü ilçesinde yer alan proje Yakuplu Marina’ya komşu bir konumda bulunarak deniz ile arasında sadece 300 metre mesafe bulunduruyor. Proje, Beylikdüzü’nün Yakuplu semtinin Sahil mahallesinde yer alıyor. West İstanbul Marina’ya 300 metre mesafede bulunan proje çeşitli kafelere, yaşam sitelerine ve parklara da yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje konumunda Beylikdüzü’nün merkezi kesimlerine sık sık geçen minibüsler ile 10 dakikada gidilebiliyor. Marmara Park Alışveriş Merkezi’ne ve Beylikdüzü metrobüs durağına 6 kilometre mesafede bulunan proje hem İstanbul’a yakın hem de şehir kalabalığından uzak, mavi ve yeşil bir konumda bulunuyor. Ancak merkezi noktalara gitmek isteyen proje sakinlerinin ekstra zamanı gözden çıkarması gerekiyor. Son dönemde hızla gelişen konumu dolayısıyla, projenin yatırım değerinin artacağı düşünülüyor.

FERAH VE MODERN YAPILAR

Palm Marin projesinin iç ve dış mimarisi deniz ile uyumlu olarak tasarlanmış. Dış mimaride açık kahverengi tonlarına yer verilen projede sıklıkla geniş camlar kullanılmış. Böylelikle deniz manzarasından en iyi şekilde yararlanabilen proje, sakinleri için ferah yaşam alanları oluşturuyor. Ayrıca projede geniş balkonlara ve teraslara da yer veriliyor.

KAT PLANLARI

Palma Marin projesinde alanları 103 metrekare ile 224 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler yer alıyor. 4+1 dairelerde dubleks seçeneği de bulunuyor. Dairelere Marmara Denizi ve orman manzarası eşlik ediyor.

Alanlar

Odalar1
Yatak odaları2
Banyolar2
Balkonlar1
Park alanı (içerde)1

Yüzeyler

Yaşam125 m²
Asansör
Balkon
Dahili telefon
İnternet
Sauna
Tennis
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Park alanı
Spor merkezi

Beylikdüzü

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Panoramik deniz üzerinde görüntüle
TürDaire
Yapım yılı2021