2+1 CONCEPT FOR INVESTMENT AND CITIZENSHIP IN BAHÇEŞEHİR

Bahçeşehir
Yeni daire • 1 oda(lar) • 2 yatak. • 1 banyo. • 110 m² • 1. zemin
TRY 4.281.275

Proje Hakkında

Proje ‘’ yeni bir yaşam’’ ana fikri ile İstanbul konut projeleri arasında yerini aldı. 3 farklı konut tipi, ticari üniteleri ve uygun ödeme koşulları ile görücüye sunulan satılık evler Başakşehir'de inşa ediliyor. Sektörün öncü isimlerinden olan Gül İnşaat tarafından inşa edilen projede daha kaliteli yaşam alanları için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.

Deniz ve göl manzarasına hakim olan konutlar ile her gününüzün keyif dolu geçecek. Oldukça geniş bir arazi alanı üzerinde inşa edilen proje 8 blok ve 300 konuttan oluşuyor. Sosyal alanları ve aile yaşamına uygun geniş konut seçenekleri ile yatırımcılar için ayrıcalıklı bir yatırım olanağı sağlayan proje Başakşehir'de yatırımcılarını bekliyor.

Bu Projemiz ile Yaz Kış Deniz Havası

İstanbul Avrupa Yakası’nın gözde yatırım ve yaşam merkezlerinden olan Başakşehir'de inşa edilen proje ile konforlu yaşam alanlarına sahip olacaksınız. İstanbul konut projeleri arasında farkını ortaya koyacak olan projede ihtiyacınız olan tüm özellikler tek çatı altında toplanıyor. Bu proje ile evinizin temel fonksiyonlarını zaman içinde ihtiyaçlarınıza paralel olarak değiştirebilir veya dönüştürebileceksiniz. Yatırımcıların daha konforlu ve daha kaliteli yaşam alanlarına sahip olabilmeleri için projeye eklenen birçok sosyal özellik ile her gününüz eğlence dolu geçecek.

Proje, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'dehayata geçiriliyor. Proje, bölgenin ve sektörün kaliteli yapıları ile adını sıkça duyduğumuz inşaat firmalarından olan Gül İnşaat tarafından inşa ediliyor. Sağlam yapılı bina özelliklerinin ön planda tutan Gül İnşaat projeyi inşa etmeden önce zemin etüdü yapmıştır. Zeminin uygunluğu doğrultusunda hayata geçirilen projede deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyulmuştur. Yapı denetiminin de yapıldığı konutlar ile doğal afetlere karşı daha korunaklı bir yaşam sizleri bekliyor. Eşsiz deniz ve göl manzarasına hakim olan konutlar ile daha yüksek yaşam standardına sahip satılık evler yatırımcılarını bekliyor.

Akılcı Çözümler ile Konforlu Yaşam Fırsatı

Bu Proje ile daha geniş yaşam alanları sizleri bekliyor. İstanbul konut projeleri arasında Başakşehir'de inşa edilen proje toplamda 40.000 metrekarelik arazi alanına sahip.  Çevreye ve doğaya saygılı yaşam alanlarının ön planda tutulduğu projede 8 blok ve 300 konut yer alıyor. 3 faklı konut tipinin bulunduğu projede ihtiyacınız olan konuta kolaylıkla sahip olabileceksiniz.  Projede yer alan satılık evler; uygun ödeme koşulları, banka kredisine uygun olması ve farklı ödeme seçenekleri ile yatırımcıların kolay yoldan yatırım yapmalarını sağlıyor. Hem bugününüzde hem de geleceğinizde değer ve kazanç sağlayacak olan proje ile yüksek yatırım değerine sahip olan konutlar sizleri bekliyor.

Oldukça geniş bir arazi alanına sahip olan projede yer alan 300 konutun yanı sıra 74 adet ticari ünite de bulunuyor. İnşa edildiği bölgedeki ticareti ve hareketliliği canlandıracak olan ticari üniteler sayesinde günlük ihtiyaçlarınızı da kolayca karşılayabileceksiniz. Bu proje Başakşehir 'de yatırımcılara getirisyüksek kazançlı bir yatırım yapmaya davet ediyor.

Alanlar

Odalar1
Yatak odaları2
Banyolar1
Tuvaletler2
Park alanı (içerde)1

Yüzeyler

Yaşam110 m²
Asansör
Dahili telefon
İnternet
Klima
Sauna
Uydu tv
Yüzme havuzu

Başakşehir

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Açık deniz üzerinde görüntüle
Göl manzarası
TürDaire
Yapım yılı2020