Madrid, İspanya'da satın almak için daire

Madrid, 32 Calle de la Magdalena
Daire • 5 yatak. • 1 banyo. • 144 m² • 2. zemin
TRY 21.566.565

Madrid'in barrio de las letras'ında yer alan harika bir tarihi binanın ikinci katında yer alan, büyük boyutu nedeniyle gün boyunca bol doğal ışık sağlayan dört büyük balkona sahip, benzersiz özelliklere sahip 5 odalı daire, dış cephe. Kuzey yönü ve yaz aylarında mahzen etkisi sağlayan ve kışın ısıyı tutan geniş duvarlar için serin. Asansörlü.

Otelde 5 yatak odası, giriş holü, oturma odası, mutfak, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Merkezin bu alanındaki ikinci kat asil zeminlerinkidir, bu nedenle evin büyük hacmini ve asaletini sağlayan diğer katlardan (toplamda 3 buçuk metre yüksekliğinde!, Madrid'in kentsel normlarından bir metre daha fazla) daha yüksek tavanlara sahiptir. Alçı pervazlı 22m2'lik oturma odası ve üç metrelik iki büyük balkon, tarihi merkezde paketleme ve münhasırlık yeridir. Karşısında yüksek bir bina yok, böylece evin içinden gökyüzünü görebilirsiniz. Bu nedenle olağanüstü bir parlaklığa sahiptir.

Tesis, yakın zamanda kısmen yenilendi ve mevcut durum çok iyi olduğu için hem yatırım yapmak hem de yaşamak için idealdir. Mal sahipleri topluluğu yakın zamanda avluya bir asansör kurdu. Binanın binalarına bir kitapçı kurulur. Oyuncuların ve yazarların ikamet yeridir. Granit levhaların montajı ve klasik sokak lambası aydınlatması ile cadde tamamen yenilenmiştir, caddenin estetik değeri ve mülkün ekonomik değeri artmıştır. Madrid'in merkezine dahil edilmiştir ve trafik önemli ölçüde azaltılmıştır.

Tesisin ekipmanları ile ilgili olarak çift camlı ve masif ahşap panjur, klima, tüm odalarda ısıtma (Doğal Gaz), banyo ve tuvalet, giriş salonu ve büyük bir oturma odasının yanı sıra binanın 5. Aynı çiftlikte ikinci bir depo alma imkanı. Madrid'in en iyi bölgesinde benzersiz bir mülke yatırım yapmak için eşsiz bir fırsat.

Tesis, sembolik Puerta del Sol'a ve Gran Vía'nın ana arterine birkaç metre mesafededir. Madrid'in merkezinde, toplu taşıma araçları, tiyatrolar, barlar, restoranlar, mağazalar ve tarihi eserler gibi her türlü pratik ve dinlence hizmetinin keyfini çıkarabileceğiniz rakipsiz bir konuma sahiptir. Bunlardan bazıları Kraliyet Tiyatrosu, Kraliyet Sarayı, Prado Müzesi, Lope de Vega Evi, San Francisco el Grande Bazilikası (San Pedro ve Floransa'dan sonra dünyanın en büyük üçüncü kubbesine sahip) ve Plaza Mayor olarak bahsedilebilir. Pazar günleri El Rastro sokak pazarının, cumartesi günleri ise Plaza Mayor'daki nümismatik ve filately pazarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Ayrıca bu seçkin tesis, Antón Martín istasyonuna birkaç metre mesafede yer almaktadır. Ayrıca Atocha tren istasyonuna (banliyö trenleri, AVE, havaalanına doğrudan bağlantı) 10 dakika uzaklıktadır. Anahtar otobüs hatlarına daireden herhangi bir yöne yürüyerek birkaç dakikada ulaşılabilir. Kültürel yaşam için ideal olan ve Madrid'in tüm önemli yerlerine yürüyerek gitmek için çok iyi bağlantılı bir alandır.

*Çekimser ajanslar*

Alanlar

Yatak odaları5
Banyolar1
Tuvaletler1

Yüzeyler

Yaşam144 m²
Asansör
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi
Dahili telefon
İnternet
Klima
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Balkon

32 Calle de la Magdalena, Madrid

TürDaire
Yapım yılı1888
Enerji verimliliği derecesi
E
231
Çevresel (CO₂) etki derecesi
E
47