Conversano/Polignano (Puglia) İtalya'da satılık kompleks 3 villa

Conversano, 5 Viale Soccorso Monopoli
Villa • 6 yatak. • 5 banyo. • 300 m² • Giriş kat
TRY 30.933.188

Bari eyaletinin Puglia bölgesinde, Conversano ve Polignano arasındaki güzel kırsalda, sessiz ama aşırı derecede izole olmayan bir alanda, 3.500 metrekaresi çiçek ve ağaçlarla kaplı bahçelerden oluşan 4.000 metrekarelik bir kompleks olan asfalt bir yolun hizmet verdiği, tamamen çitle çevrili ve yasemin çitlerle karartılmış, aşağıdakilerden oluşan:

- Bağımlı ana villa, garaj ve fotovoltaik otopark

- İki adet ikiz ev

-Yüzme havuzu

- Artezyen kuyusu

- Üç çiçek ve ağaçlarla kaplı bahçeler

- Yaklaşık 20.000 metrekarelik tarım arazisi

 

Ayrıntılı olarak:

 

- Gazlı ısıtma sistemini radyatörlerle entegre eden / değiştiren taş şömineli geniş oturma odası, oturma odasına bağlı mutfak, 3 yatak odası ve iki banyo ile 120 metrekarelik ana villa.

- Özel girişli, bitişik banyolu / duşlu büyük bir yatak odasından oluşan 25 metrekarelik bağımlılık

- 25 metrekarelik garaj.

- Ana villayı ek binaya bağlayan kiremitli çatı ile kaplı 30 metrekarelik sundurma. Garajın altında kuyudan otomatik olarak beslenen büyük sarnıç bulunur.

- Villaya özel giriş kapısı, otomatik ve görüntülü interkom ve manuel servis kapısı ile. Tüm kapı ve pencereler sürgülü cibinliklerle donatılmıştır. İzinsiz giriş alarm sistemi ve Metronotte gözetim servisine bağlı her odada bulunması. Sky bağlantısı için TV ve uydu anteni

- Basizza kaplamalı, 14 x 6 m, derinliği 1,4 m, geniş erişimli merdivenli ve 20 cm derinliğinde küçük çocuk alanına sahip sonsuzluk havuzu. Malzeme depolama ve arıtma tesisi için yeraltı bölmesi, merdivenle kolayca erişilebilir.

- Mevcut geliri yaklaşık 5.000-6.000 € / yıl olan 8 Kwp fotovoltaik sistem tarafından kapsanan büyük otopark

- Artezyen kuyusu, düzenli imtiyazlı, derinlik 210 metre, yeni Caprari dalgıç pompa takviyeli hp 7.5 ile 2017 yılında kuruldu. Evsel kullanım, günlük sulama ve havuz besleme için tam su kendi kendine yeterlilik.

- 2012 yılında inşa edilen iki adet ikiz villa, her biri 60 metrekarelik büyük mutfak odası, büyük bir yatak odası ve küçük bir oda, banyo, iç dolap, dış merdiven altındaki depo, her biri geniş gölgeli otoparka sahiptir. Her odada klimalı/soğuk/sıcak sistem. Toprak altında, ikisi de yağmur suyuyla olmak üzere kuyu tarafından otomatik olarak beslenen 4 büyük sarnıç vardır. İki villaya özel giriş kapısı, otomatik ve görüntülü diyafon ve manuel servis kapısı ile. Tüm kapı ve pencereler sürgülü cibinliklerle donatılmıştır. İzinsiz giriş alarm sistemi ve Metronotte gözetim servisine bağlı her odada bulunması.  Her villa için bir tane olmak üzere iki TV anteni. İki büyük cam kapı ve oturma odasında büyük bir pencere sayesinde çok aydınlık bir ortam.

Alanlar

Yatak odaları6
Banyolar5
Tuvaletler5
Park alanı (içerde)6

Yüzeyler

Yaşam300 m²
Arazi20000 m²
Alarm
Bahçe
Barbekü
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi
Dahili telefon
Eşyalı
Garaj
İnternet
Klima
Park alanı
Uydu tv
Yüzme havuzu

5 Viale Soccorso Monopoli, Conversano

Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Bahçe manzarası
Hafif kırsal üzerinde görüntüle
TürEv
Yapım yılı2012
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok