Burbank Kalesi 20 yıldır ilk kez satışa sunuldu!!

3316 Viewcrest Dr, Burbank, CA 91504, USA
Ev • 4 yatak. • 4 banyo. • 493.9655 m² • Giriş kat • ref: The Burbank Castle
TRY 194.116.721

Yol Tarifi : Haven Way. Sağa Reynolds Dr.


Açıklamalar: Özel Burbank Hills evi, engelsiz panoramik şehir ve dağ manzarasına sahip tepenin tepesinde yer almaktadır. Vadi'nin tamamı olmasa da Burbank'taki en tanınmış ev ve "Burbank Kalesi" ve "Harry Potter Evi" olarak adlandırılmış olan 20 yıldır ilk kez kullanılabilir. En üst düzey gizlilik ve güvenlik için kapılı bir araba yolunun arkasına yerleştirin. 4BD | girin 5BA, bakır damgalı tavanlar, Venedik sıva duvarları, özel boyalı duvarlar / kirişler ve daha fazlası dahil olmak üzere eşsiz kale tarzı tasarımı ve muhteşem detayları deneyimlemek için ev sahipliği yapmaktadır. Resmi yemek alanı, güzel bir duvar resmine sahip kubbeli bir tavana sahiptir ve eğlenmek için mükemmeldir. Geniş mutfak, ilave bir yemek alanı için alana sahip aile odasına açılmaktadır. Pencereler gün boyunca doğal ışık sağlar ve geceleri şehir manzarasını sergiler. Merdivenleri veya asansörü 2. kata çıkarın. Ana süitte tonozlu tavanlar, gömme dolap, şömine, buhar duşlu geniş banyo, derin küvet ve muhteşem manzaraların keyfini çıkarabileceğiniz özel bir balkon bulunmaktadır. Açık hava olanakları arasında büyüleyici köprülü tuzlu su havuzu, manzaralı spa, açık mutfak ve 4 araçlık garaj bulunmaktadır. Bu özel yapım Viktorya Tudor'u çoğaltılamaz, hiçbir masraftan kaçınmadan inşa edilmiştir, detaylara inanılmaz bir odaklanma ve karmaşıklıklar ve işçilik bugünün evlerinde göreceğiniz hiçbir şeye benzemez. Şimdi Burbank Kalesi'nde muhteşem bir hayat yaşama şansınız.


Acente Görüşleri: Broker, kare görüntüler, lot büyüklüğü, izin verilen veya izin verilmeyen alanlar ve / veya yatak odası / banyo sayısı dahil olmak üzere sağlanan bilgilerin doğruluğunu garanti etmez. Alıcıya, bu bilgilerin doğruluğunu kişisel inceleme, inşaat izinleri ve / veya uygun profesyonellerle (örneğin avukat, değerleme uzmanı, mimar, yüklenici vb.) bağımsız olarak doğrulaması önerilir.


Gösterilen Açıklamalar : Gösteriler için lütfen kısa mesaj veya e-posta: scott@thebeverlyhillsestates.com. Mülk yalnızca finansal açıdan nitelikli müşterilere gösterilebilir.


İstisnalar : Tüm dış heykeller.

Alanlar

Yatak odaları4
Banyolar4
Tuvaletler1
Park alanı (içerde)4

Yüzeyler

Yaşam493.9655 m²
Arazi2972.061 m²
Asansör
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi
Garaj
Klima
Park alanı
Yüzme havuzu

3316 Viewcrest Dr, Burbank, CA 91504, USA, Burbank

Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Açık şehir üzerinde görüntüle
Panoramik dağlar üzerinde görüntüle
TürEv
Yapım yılı2002
Sayı22-210163