St. Regis Residences Boston

Boston, 150 Seaport Blvd, Boston, MA 02210, USA
Yeni daire • 200 m²
Priced between $2,200,000 - $14,900,000

Görkemli manzaralar ve ısmarlama detaylar

St. Regis Residences, Boston, şık tek yatak odalı evlerden çok yatak odalı çatı katlarına kadar çeşitli kat planlarına sahip 114 benzersiz zarif konut sunmaktadır. Her rezidans, dinlenmek veya eğlenmek için mükemmel olan görkemli manzaralara, ısmarlama detaylara, sofistike yüzeylere ve zarif yaşam alanlarına sahiptir.

Bir sahil keyfi

Balkonunuzdan limanın üzerinde güneşin doğuşunu izleyin. İskelede oturun. Harborwalk'ta yürüyüş yapabilirsiniz. St. Regis Residences, Boston, hem sakinleştirici hem de ilham verici bir sahil yaşam tarzı sunmaktadır.

Yaşam Alanı

Yaşam alanınız, dış ve iç güzelliğin çarpıcı entegrasyonu için tasarlanmıştır. Konforlu yaşam ve yemek alanları, güneş ışığına, silüetlere ve limana gelen gemilere açılan panoramik pencereler ve balkonlar ile temiz çizgilere ve çağdaş armatürlere sahiptir.

Mutfak

Gurme mutfağınız, yaratabileceğiniz yemekler kadar zevkli. Açık tasarım ışık ve alan sağlar. Kurt ve sıfırın altındaki aletler ve İtalyan ahşap dolapları en yüksek kalitededir. Mermer tezgahlar ve doğal ahşap, lezzetli bir yemek ve okyanus esintisi ile mükemmel bir şekilde eşleşen taze bir ortam yaratır.

Banyo

Banyonuz huzurlu bir şımartma, rahatlama ve şarj için tasarlanmıştır. Geniş duş ve banyolar, zarif armatürler ve tavandan tabana sıcaklık kontrolü sabahlarınızı aydınlık, akşamlarınızı dingin hale getirir.

Teras ve Balkonlar

Teraslardan veya limana ve şehre açılan tavandan tabana cam kapılardan çıkın. İsviçre tasarımı, hava lüksü otomatik sürgülü pencere sistemi, ABD'de yalnızca Boston'daki St. Regis Residences'ta ilk kez görücüye çıktı.

Yüzeyler

Yaşam200 m²
Park alanı
Sauna
Yüzme havuzu

150 Seaport Blvd, Boston, MA 02210, USA, Boston

TürDaire
Yapım yılı2022