Trendy location next to KaDeWe - commercial unit for sale

Berlin
Ticari binalar • 38.67 m² • ref: 881-56-FCB23
TRY 17.480.764
Bu yepyeni lüks mülk geliştirme 'Winterfeldt', Schöneberg'in merkez bölgesinde olağanüstü bir konuma sahiptir. Çok sayıda kafe, restoran, butik ve haftalık pazarları ile tanınan Berlin-West'in en çok rağbet gören semtinde yer almaktadır. Elçilikler bölgesine, dünyaca ünlü lüks alışveriş merkezi KaDeWe'ye ve Kurfürstendamm Caddesi'ne yürüyerek ulaşılabilir. Bölge, tanınmış sanat galerileri, müzeler ve Berlin Filarmoni Salonu ve yeni Ulusal Galeri gibi konser salonları ile zengin bir kültürel yaşam sunmaktadır. Ayrıca Heinrich von Kleist-Park, Viktoria-Luise-Platz ve Park Gleisdreieck gibi birçok yeşil alan ve parkla çevrilidir. Bölge, çeşitli metro hatları (U1, U2, U3, U4 ve U7) ile toplu taşıma araçlarına mükemmel bağlantı sunmaktadır. Bu, Alexanderplatz, Potsdamer Platz veya Zoologischer Garden gibi şehrin simge yapılarına kolayca ulaşılabilir hale getirir.

Bina, cömert hacimleri, geniş pencereleri, balkonları ve topluluk bahçesi ile şık ve zarif bir mimari sunmaktadır. Daireler, optimize edilmiş kat planlarından ve Alman yapımı kaliteli donanımlardan yararlanmaktadır.

Yüksek kaliteli meşe parke zemin, büyük kapılar, tavandan tabana pencereler ve yerden ısıtma gibi birinci sınıf armatürler hem dinlendirici hem de prestijli bir yaşam hissi sunar. Banyolar hem duş hem de küvet ile donatılmıştır ve birinci sınıf malzemelerden yapılmıştır. Geniş sundurmalar, teraslar ve balkonlarla birleştirilmiş peyzajlı bahçe, Berlin'in kalbinde eşsiz bir yaşam deneyimi sunuyor!

'Winterfeldt'te bir mülk satın alırken, özellikle girişimciler, yeni başlayanlar, tasarımcılar, sanatçılar arasında kesinlikle popüler bir alanda birinci sınıf bir mülk seçiyorsunuz:

Bu en çok rağbet gören lokasyon ile bu projenin, güçlü bir kiralama talebi ve büyük bir fiyat artışı potansiyeli ile olağanüstü bir gayrimenkul yatırımını temsil ettiğini söylemeye gerek yok.

First Citiz Berlin ekibi, bu eşsiz tesis ve birim müsaitliği hakkında size daha fazla bilgi vermekten mutluluk duyar.

ek bilgi

Bu mülk ve bu gayrimenkul projesi ile ilgili tüm bilgiler, satıcı(lar) ve/veya temsilcileri tarafından sağlanan bilgilere dayanmaktadır. Doğruluk veya eksiksizlik konusunda herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz. Hata ve önceki satış beklenebilir. Bazı fotoğraflar ve mülk görselleştirmeleri açıklayıcı örneklerdir ve bağlayıcı değildir. Bu teklif gizlidir ve yalnızca alıcısına yöneliktir. Herhangi bir açıklama First Citiz GmbH tarafından yetkilendirilmelidir. Bu teklif, First Citiz GmbH'nin birimlerin fiyat listeleri, kat planları ve hala satılık birimlerin listesi dahil olmak üzere ilgili tüm bilgileri sunduğu aynı gayrimenkul projesinde bulunan tüm birimleri içerir. Bu teklifin alıcısı, bu mülk veya aynı gayrimenkul projesinde yer alan başka herhangi bir mülk için bir satın alma sözleşmesinin imzalandığını First Citiz GmbH'ye bildirmekle yükümlüdür.

Şehir alanı

Schöneberg, Batı Berlin'de bulunan hem coşkulu hem de yerleşim yeri olan zıt bir bölgedir. 20. yüzyılın başında inşa edilen Berlin'in tarihi lüks mağazası KaDeWe ile tanınır. Heybetli belediye binası, her hafta Berlin'in en büyük açık hava pazarlarından birinin bulunduğu bir meydanla kaplıdır. Yakınlardaki büyük RudolfWilde Park, göl üzerinde yer alan küçük barok şatosu ile keyifli bir yürüyüş imkanı sunmaktadır. Nollendorfplatz, yaz aylarında restoranları, barları ve sokak konserleri ile oldukça hareketli bir bölgedir. Potsdamerstrasse'de Kunstpalais gibi birçok sanat galerisi de var. Schöneberg, özellikle bazı Art Nouveau tatil beldelerinin görülmeye değer olduğu yeraltı treni sayesinde toplu taşıma araçları ile iyi bir şekilde hizmet vermektedir. Schöneberg'de, 1950'lerden kalma binalar ve yeni inşa edilmiş lüks projelerle bir arada yaşayan birkaç iyi korunmuş Art Deco binası bulunmaktadır.ater, kabareler, barlar ...), Akazienstrasse çevresinde olduğu gibi.

Haritayı yükleyerek Google'ın gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Daha fazla bilgi edinin

Haritayı yükle

Google Haritalar'ın engelini her zaman kaldırın

Görüntülenen mülk konumu yaklaşıktır

Özellikler ve Olanaklar

Mükemmel enerji verimliliği sınıfına sahip lüks yeni bina

Kesinlikle merkezi konum, Diplomatik bölgenin yanında, KaDeWe'ye 1 durak ve Postdamer Platz'a 4 durak

Winterfeldtplatz, Nollendorplatz ve Akazienkiez'in yanında güzel bir yerleşim bölgesi

Mükemmel ulaşım bağlantıları (U1, U2, U3, U4, U7 ve S-Bahn)

Güzel ve dinlendirici topluluk bahçesi

Komşu Parklar: Heinrich-von-Kleist & Rudolf-Wilde & Gleisdreieck

Optimize edilmiş yaşam alanına sahip benzersiz heybetli mimari

Yerden ısıtmalı asil meşe parke

Yüksek kapılar ve tabandan tavana yalıtım pencereleri (daha fazla ışık ve yaşam alanı hissi)

Duşakabin, zarif aksesuarlar ve seramik elemanlar

Asansör, özel mahzenler ve park yerleri

Doğrudan geliştiriciden: Alıcı için aracılık ücreti yok!

Kendi kendine kullanım ve güvenli yatırım için Suitbale

Proje Videosu ==> https://www.youtube.com/watch?v=_GIGeQs6-Lk

Yüzeyler

Yaşam38.67 m²
Asansör
Balkon
Teras

Berlin

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok