Ev için ucuz içinde Kozina, Slovenya

Kozina
Kulübe • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 1 banyo. • 273 m² • 1. zemin • ref: 490111026-42
TRY 7.627.659
Posredujemo pri prodaji obnovljene hiške z gospodarskim poslopjem in veliko gradbeno parcelo v velikosti 1440 m2. Hiša je s poslopjem obrnejna proti Jugu v idilični brkinski vasici iz katere se vidi Triglav in Piransko punto.

Obnjvljeni del hiške ja sestavljen iz vhodnega dela s hodnikom, dnevno bivalnega prostora v oritličju in spalnega dela v zg nadstropju, kjer je prdeprostor in spalnica. Celoten objektj e samostojen in leži na veliki parceli, ki je v celoti zazidljiva.

Poleg obnovljene hiše je še del, ki je neobnovljen in gospodarko poslopje. Zraven je še zidana vrtna lopa za orodje. Pred poslopjem se razprostira krasen vrt.

Vasica Artviže je idilična vasica sredi narave, ki se kot speča princeska prebuja, saj se v vas vračajo mlade družine. Glede na to, da je na nadmosrki višini 800 m ima idealno klimo poleti, ko ni prevroče in je zato primerna tudi v turistične namene. Zraven potekajo kolesarske poti, odlično izhodišče pa je tudi za pohodništvo. V gozdu, ki vasico obdaja raste kostanj, gobe, poleti pa jagode in maline.
Je odlično izhodišče saj je do Kopra le 35 km, do Opatije 53 km, do Trsta le 27 km. Do glavne ceste Kozine - Reka je le 5 km.
Na parcelo je možno umestiti 2 hiši, primerni za bivanje ali kot investicijo v turistične namene.

Vabljeni k nakupu!

Alanlar

Odalar3
Katlar1
Yatak odaları2
Banyolar1
Daireler1
Park alanı (dışarda)5

Yüzeyler

Yaşam273 m²
Arazi1440 m²
Toplam273 m²
İnternet
Klima
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Bahçe

Kozina

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Açık dağlar üzerinde görüntüle
Güney yönlendirme
Panoramik deniz üzerinde görüntüle
TürEv
Yapım yılı1960
Enerji verimliliği derecesi
C