ImmoWyss - Interlaken'in kalbinde seçkin ve ferah yaşam

29 Centralstrasse, Centralstrasse 29
Dubleks • 6.5 oda(lar) • 254 m² • 5. zemin • ref: AA999
TRY 69.612.092
Bu eşsiz 6,5 odalı daire, eski Hotel National'da iki kata yayılmıştır ve size lüks ve ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Alt kat, dairenin geri kalanının tonunu belirleyen açık planlı bir giriş yolu ile başlayan özel inziva yerinizdir.

Bu katın ilk öne çıkan özelliği, gömme giyinme odası ve çarpıcı olanaklara sahip ebeveyn banyosu bulunan geniş yatak odasıdır. Bu banyoda, yıldız tasarımcı Philipp Starck'ın bitişiğindeki terasa açılan Dornbracht aksesuarlı ayaklı bir küvet bulacaksınız. Burada tamamen mahremiyet içinde rahatlatıcı bir banyonun keyfini çıkarabilir ve dünyaca ünlü Jungfrau'nun manzarasına hayran kalabilirsiniz. Hamamın yanı sıra ayrı bir duş ve tuvalet bulunmaktadır.

Bu kattaki başka bir oda, duş ve tuvalet içeren bir ebeveyn banyosuna doğrudan erişime sahiptir, bu da onu misafirler veya aile üyeleri için ideal hale getirir. Buna ek olarak, teklif kütüphane veya TV köşesi olarak kullanılabilecek açık bir oda ile tamamlanmaktadır. Başka bir açık alan emrinizdedir ve bir ofis veya çok yönlü çalışma alanı olarak kullanılabilir. Üçüncü bir yatak odası ve duşlu başka bir banyo bu kattaki teklifi tamamlamaktadır. Günlük hayatınızı kolaylaştırmak için çamaşır makinesi ve kurutma makinesi için alana sahip bir çamaşır odası da mevcuttur. Bir Secomat mevcuttur. Bu kattaki teras, 20 metrekarenin biraz altında bir alan ve harika bir açık hava inzivası sunmaktadır.

Çatı katı, yüksek kaliteli Miele cihazlarıyla donatılmış zarif bir mutfakla şaşırtıyor ve bir reduit ile gizlenebilir. 72 m2'lik görkemli terastan etkileyici bir dağ manzarasının yanı sıra Thun Gölü'nden Brienz Gölü'ne kadar rakipsiz manzaranın keyfini çıkarabilir, oturma odası ise nefes kesen bir manzara sunar.

Tüm daire, zarif ve zamansız bir görünüm veren özel balıksırtı meşe parke döşeme ile tamamlanmıştır. Bu dairede ayrıca ek depolama alanı sağlayan 10 metrekarelik bir bodrum katı bulunmaktadır.

Başlıca avantajları kendileri için konuşur:
- 2 teraslı geniş yaşam alanı
- Çatı katında 72 m2 büyüklüğünde teras
- Masif, yağlı balıksırtı meşe parke döşeme ile özel kaplama
- Tanınmış bir Zürih aydınlatma tasarımcısı tarafından aydınlatma konsepti
- Yüksek kaliteli mutfak, granit alevli ve krom çelik kapak
- Geniş pencere cepheleri sayesinde çok aydınlık oturma odaları

Bitişikteki çok katlı otoparkta park yerleri kiralanabilir.

İlginizi çektik mi? Bugün bir görüntüleme randevusu ayarlayın ve sitedeki ilginç Wyss emlak teklifine bir göz atın.

SATIŞ BELGELERİ ***
Adres, kat planları ve birçok resim içeren satış belgelerini indirin. Sadece iletişim formunu doldurun ve belgeleri hemen ve günün her saati e-posta ile alacaksınız.

Interlaken, Bernese Oberland'da Thun Gölü ve Brienz Gölü arasındaki alüvyonlu bir ovada yer almaktadır. Üç güçlü dağ Eiger, Mönch ve Jungfrau tarafından yükselen tatil beldesi, çok sayıda aktivitenin başlangıç noktasıdır. Kış aylarında, yakın çevrede sayısız kayak merkezi bulunmaktadır. Schilthorn, Männlichen, First ve Wengen ile Jungfrau bölgesi veya Haslital'de Meiringen-Hasliberg bölgesi. Yaz aylarında bile, bu bölge çeşitliliği ile karakterizedir. Bödelibad, Thun Gölü veya Brienz Gölü'nde yüzmek, birçok yürüyüş ve dağ parkuru, zirve gezileri örn. yakındaki Harder'da veya Heimwehfluh'ta tüm aile ile kızakla kaymak için, binicilik, tenis, mini golf, yamaç paraşütü, tırmanma, su kayağı vb. gibi çeşitli spor aktiviteleri. Sadece birkaç aktiviteyi saymak gerekirse.

Alanlar

Odalar6.5

Yüzeyler

Yaşam254 m²
Asansör
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Teras

Centralstrasse 29, Interlaken

İlkokul
Kreş
Mağazalar
Orta okul
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Dağ manzarası
TürDaire
Yapım yılı2013