Trabzon Kaşüstü'nde Etkileyici Yeşil Vadilere Bakan Daireler

Yomra
Daire • 5 oda(lar) • 4 yatak. • 2 banyo. • 145 m² • ref: TZX-00226-26110
TRY 3.800.000
Trabzon Kaşüstü'nde Doğa, Deniz ve Vadi Manzaralı Daireler

Daireler, Trabzon'un gelişen ilçelerinden biri olan Yomra'da bulunur. Yüksek kira potansiyeli sunan daireler, emlak yatırımcıları için cazip bir fırsat olabilir. Yomra'nın ve Trabzon'un turistik çekiciliği göz önüne alındığında, bu dairelerin yatırım getirisi sağlama potansiyeli yüksektir.

Yomra Kaşüstü'nde bulunan daireler; havalimanı, devlet hastanesi, okullar, marketler, camiler, restoranlar ve alışveriş merkezleri gibi olanaklara yakın bir konumda yer almaktadır. Bu avantajlı konum, günlük yaşam ihtiyaçlarına ve sosyal olanaklara kolay erişim sunmaktadır.

Trabzon Yomra'da satılık daireler, prestijli bir site içinde bulunmaktadır. Site, açık ve kapalı otopark, oturma alanları, kamelya, çocuk oyun parkı ve asansör gibi olanaklar sunmaktadır. Bu tür ortak kullanım alanları, sakinlerin rahat ve keyifli bir yaşam sürmelerini sağlar.

Projedeki dairelerde farklı tipler bulunmaktadır. Daireler genellikle yatak odaları, oturma odası, ortak banyo, ebeveyn banyosu ve iki balkondan oluşmaktadır. 3 yatak odalı dairelerde giyinme odası da bulunmaktadır. Daireler lamine parke, seramik mutfak ve banyo zeminleri, alüminyum PVC camlar ve uydu ve internet hattı gibi kaliteli malzemelerle donatılmıştır.


TZX-00226

Alanlar

Odalar5
Yatak odaları4
Banyolar2
Balkonlar2

Yüzeyler

Yaşam145 m²
Toplam165 m²
Asansör
Balkon
Uydu tv

Yomra

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Deniz manzarası
Kır manzaralı
TürDaire
Yapım yılı2024