Trabzon Araklı'da Masrafsız Ara Kat Eşyalı 3+1 Daire

Yalıboyu
Daire • 4 oda(lar) • 3 yatak. • 2 banyo. • 115 m² • 1. zemin • ref: TZX-00239-30456
TRY 2.580.615
Huzur ve Lüksün Buluştuğu Elit Mahal'de Satılık Eşyalı 3+1 Daire

Masrafsız daire, Trabzon'un en büyük ilçelerinden biri olan Araklı'da yer almaktadır. Araklı, hızla gelişen bir ilçedir ve yabancı yatırımcılar tarafından sakin ve huzurlu konumu nedeniyle sıklıkla tercih edilen bölgelerden biridir. Özellikle sahil tarafında bölgede birçok kaliteli gayrimenkul projesi bulunmaktadır.

Trabzon'da satılık daire, ilçe merkezine 400 metre, Trabzon Forum AVM'ye 27 kilometre, Araklı Sahil'e 500 metre, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne 29 kilometre, Trabzon Havalimanı'na 23.2 kilometre ve Trabzon şehir merkezine 33 kilometre mesafede yer almaktadır.

Isı ve ses yalıtımlı daire, 6 blok ve 8 villadan oluşan bir sitede yer almaktadır. Sitede site görevlisi, güvenlik, güvenlik kamerası, asansör, açık otopark ve ortak bahçe gibi olanaklar bulunmaktadır.

Bu kaliteli dairede 3 yatak odası, 2 balkon, bir banyo ve bir ebeveyn banyosu, bir ayrı-plan mutfak ve bir oturma odası bulunmaktadır. Şık daire, görüntülü diyafon sistemi, çelik kapı, laminant ve seramik zeminler, internet altyapısı, duş kabini, PVC pencere ve uydu sistemi gibi özelliklerle donatılmıştır. Daire eşyalı olarak satışa sunulmuş olup resimlerde görünen tüm eşyalar fiyata dahildir.


TZX-00239

Alanlar

Odalar4
Yatak odaları3
Banyolar2
Balkonlar2

Yüzeyler

Yaşam115 m²
Toplam140 m²
Asansör
Balkon
Klima
Uydu tv
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Eşyalı
İnternet
Park alanı

Yalıboyu

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2020