Mersin Erdemli'de Doğa Ve Kısmi Deniz Manzaralı Daireler

Tömük
Daire • 1 oda(lar) • 1 banyo. • 25 m² • ref: ICX-00102-33838
TRY 1.232.794
Mersin Erdemli'de Zengin Site içi Sosyal Olanaklara Sahip Yatırımlık Daireler

Türkiye'nin güneyinde bulunan Mersin gelişmiş altyapı, zengin tarihi kalıntıları ve kültürel mirası ile hem yerli hem de yabancı birçok turistin ilgisini çeken bir şehirdir. Limanıyla ticaretin canlandığı bir merkez olarak öne çıkar. Berrak denizi ve muhteşem kumsallarıyla mükemmel bir tatil fırsatı sunar. Mersin, yakın gelecekte açılacak yeni havalimanı, 6 organize sanayi bölgesi ve 200 dönüm turizm alanlarıyla büyük firmaların ve yatırımcıların ilgisini çekecek önemli bir yatırım noktasına dönüşmektedir. Gayrimenkul değer artışında dünyada ilk sıralarda yer alan Mersin'de, günler yazları sıcak ve güneşli, kışlar ise yağışlı ve ılıman geçmektedir. Trafik altyapısı gelişmiş olan Mersin kara, deniz ve hava ulaşımı açısından gelişmiştir. Tömük bölgesi, Erdemli ilçesine bağlı köklü yazlık bölgelerden biridir. Otoban bağlantı yolu ve Erdemli merkeze yakın konumu ile pek çok yatırımcı tarafında tercih edilen bir bölgedir.

Mersin'de satılık daireler Antalya-Mersin otoyolunun deniz tarafında ki parselinde yer almaktadır. Proje markete 50 m, plaja 650 m, liseye 2.6 km, ortaokula 2.8 km, eczaneye 3 km, otoyola 5.5 km, Erdemli otogara 9 km, Erdemli Devlet Hastanesi'ne 11.3 km, Soli Center AVM'ye 14.5 km, Mersin Marina'ya 21 km, Forum Mersin AVM'ye 23 km, Kızkalesi'ne 33 km ve Adana Havalimanı'na 93.3 km mesafede yer almaktadır.

6.450 m² alan üzerinde yer alan ve 3 bloktan oluşan proje yatay bir tasarıma sahiptir. Projede yüzme havuzları, aquapark, hamam, sauna, basketbol sahası, kamelyalar, fitness, kapalı ve açık otopark alanı, çocuk oyun parkı, jeneratör, asansör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası gibi olanaklar mevcuttur.

Daireler balkon, açık-plan mutfak, vestiyer, asma tavan, çelik dış kapı, PVC ısı cam sistemleri, merkezi uydu sistemi, görüntülü diyafon ve duş kabini gibi yaşam kalitesini arttıracak özelliklere sahiptir.


ICX-00102

Alanlar

Odalar1
Banyolar1

Yüzeyler

Yaşam25 m²
Toplam35 m²
Asansör
Balkon
Klima
Sauna
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Spor merkezi

Tömük

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Şehir manzarası
TürDaire
Yapım yılı2025