Fethiye Ölüdeniz'de Geniş Bahçeli Müstakil 4+1 Villa

Ölüdeniz
Ev • 5 oda(lar) • 4 yatak. • 4 banyo. • 202 m² • 1. zemin • ref: BJV-00419-31971
TRY 30.279.935
Fethiye Ölüdeniz'de Geniş Bahçeli Özel Havuzlu Müstakil Villa

Fethiye'nin tanınmış tatil beldesi Ölüdeniz, dünyaca ünlü plajları ile benzersiz bir atmosfere sahiptir. Babadağ ve Mendos Dağı eteklerinde bulunan Ölüdeniz, çam ormanları ile çevrili doğası, tertemiz havası ve sakinliği ile dikkat çekmektedir.

Fethiye'de satılık villa Ölüdeniz Hisarönü'nde yer almakta olup kafe, restoran, market, eczane ve bar gibi günlük temel ve sosyal ihtiyaçların tamamının karşılanabileceği Hisarönü Çarşı'ya 500 m, Hisarönü Lunapark'a 700 m, aquaparka 1 km, Babadağı Teleferik Hattı'na 1.2 km, Ölüdeniz Plajı'na 2 km, Fethiye Devlet Hastanesi'ne 5 km ve Dalaman Havalimanı'na ise 49 km mesafededir.

Villa etrafı taş duvar ile çevrili ve peyzaj işlemi tamamlanmış 700 m² arazi üzerinde yer almaktadır. Bahçede 50 m² kullanım alanına sahip açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve veranda bulunmaktadır. Villa, 202 m² kapalı kullanım alanına sahiptir.

İç tasarımda giriş katta birinci sınıf malzemelerle donatılmış açık-plan mutfak ile entegre ferah bir yaşam alanı ve tuvalet bulunmaktadır. Birinci katta, her ikisi de banyolu ve balkonlu 2 yatak odası ve sauna yer almaktadır. Üst katta ise ebeveyn banyolu iki yatak odası mevcuttur.

4+1 müstakil villa yer aldığı geniş arsası, özellikleri ve konumu ile yatırım fırsatı sunmaktadır.


BJV-00419

Alanlar

Odalar5
Yatak odaları4
Banyolar4
Balkonlar2

Yüzeyler

Yaşam202 m²
Toplam220 m²
Balkon
Klima
Sauna
Teras
Uydu tv
Yüzme havuzu

Ölüdeniz

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürEv
Yapım yılı2023