İzmir Bornova'da Havuzlu ve Güvenlikli Sitede 4+1 Daireler

Karacaoğlan Mahallesi
Daire • 5 oda(lar) • 4 yatak. • 2 banyo. • 144 m² • 2. zemin • ref: ADB-00018-33558
TRY 19.000.000
İzmir Bornova'da Ebeveyn Banyolu Geniş Balkonlu 4+1 Daireler

Bornova İzmir'in merkezinde yer alan tüm ulaşım, sağlık ve eğitim imkanlarının bulunduğu, kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşmanın yoğun olduğu elit bölgelerinden biridir. Bonova'dan geçen otoyol ve otoyol üzerindeki otobüs terminali bu bölgeyi hem İzmir hem de tüm Türkiye'de ulaşılır kılmaktadır.

Bornova İzmir'da satılık daireler süpermarkete 50 m, otoyol bağlantılarına 300 m, hastaneye, alışveriş merkezine ve şehirlerarası otobüs terminaline 1 km, üniversite kampüsüne ve metro istasyonuna 2 km, Alsacak'a ve Kültürpark'a 6 km, İzmir Kordon sahil yürüyüş alanına 7 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 28 km, İzmir'in mavi bayraklı plajlarına 40 km mesafede yer almaktadır.

Daireler 3100 m² araziye inşaa edilmiş projededir. Projede daireler açık yüzme havuzu, futbol sahası, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, spor salonu, özel peyzaj alanları, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları bulunmaktadır.

Her katta iki daire bulunan aile konseptli binada daireler 4+1 tipindedir. Dairelerde ayrı-plan mutfak, seramik ve parke zemin, merkezi sistem yerden ısıtma, üçlü ankastre set, salon ve yatak odalarında klima, ebeveyn banyosu, giyinme odası, iki balkon, PVC pencere sistemleri ve kaliteli dizayn mutfak ekipmanları gibi konforlu bir aile yaşamı sunan özellikler mevcuttur.


ADB-00018

Alanlar

Odalar5
Yatak odaları4
Banyolar2
Balkonlar2

Yüzeyler

Yaşam144 m²
Toplam182 m²
Asansör
Balkon
Klima
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Bulaşık makinesi
Park alanı
Spor merkezi

Karacaoğlan Mahallesi

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Şehir manzarası
TürDaire
Yapım yılı2024