Şişli Mecidiyeköy'de Metrobüse Yakın Oturuma Hazır Daireler

İzzetpaşa
Daire • 1 oda(lar) • 1 banyo. • 70 m² • ref: IST-00195-4844
TRY 20.387.240
Şişli Mecidiyeköy'de Metrobüs Durağına 100 m Mesafede Oturuma Hazır Daireler

Proje, Şişli Mecidiyeköy'de bulunmaktadır. Bölgede çok sayıda alışveriş ve iş merkezi mevcuttur. Şişli, yıldızlı oteller, holdingler ve İstanbul Cevahir AVM gibi alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapan, sanat ve eğlence merkezlerine, okullara ve daha birçok önemli noktaya yakınlığı ile dikkat çeken bir bölgedir. E-5 Karayolu üzerinde yer alan ilçeye, Yenikapı-Hacıosman metro hattı, metrobüs ve otobüs gibi çeşitli vasıtalar ile ulaşım kolaydır.

Oturuma hazır proje ana caddeye ve metrobüs durağına 100 m, metro durağına 700 m, Cevahir Avm'ye 1.5 km, Trump AVM ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne 1 km, Hastal-Okmeydanı Bağlantı Yolu ve Zorlu AVM'ye 4 km, Florence Nightingale Hastanesi'ne 750 m, Uluslararası Kolan Hastanesi'ne 1.5 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 5 km, Beşiktaş ve Taksim'e 7 km ve İstanbul Havalimanına 35 km uzaklıktadır.

Proje 8.000 m² arsa alanına sahip olup 1 bloktan oluşmaktadır. Projede eczane, kafeterya, çiçekçi, kuru temizleme, park, restoran, market, kuaför, dijital baskı mağazası, ATM'ler, resepsiyon, toplantı odası, spor salonu, araba şarj üniteleri, açık ve kapalı otopark alanları, asansör, su deposu, doğal gaz, paratoner, jeneratör, merkezi sıcak su, teknik servis, 7/24 güvenlik kamera sistemi ve güvenlik servisi gibi birçok olanak mevcuttur.

İstanbul, Şişli'deki satılık dairelerde depolama alanı, yangın ve duman dedektörleri, çelik kapı, görüntülü diyafon, klima, fiber optik internet altyapısı, otomatik yangın söndürme sistemi, merkezi kablo TV ve uydu TV altyapısı gibi birçok özellik bulunmaktadır.


IST-00195

Alanlar

Odalar1
Banyolar1

Yüzeyler

Yaşam70 m²
Toplam92 m²
Asansör
Klima
Uydu tv
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Bahçe
İnternet
Park alanı
Spor merkezi

İzzetpaşa

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2014