Mersin Erdemli'de Konforlu Tek Yatak Odalı Daire

Mersin
Daire • 1 oda(lar) • 1 yatak. • 1 banyo. • 55 m² • ref: MER-0084
TRY 1.596.149

Türkiye'nin güzel Mersin ilinde yer alan Erdemli, doğal güzellikler ve modern olanakların mükemmel bir karışımını sunmaktadır. Büyüleyici sahil şeridi, nefes kesen manzaraları ve zengin kültürel mirası ile Erdemli, huzurlu ve sakin bir yaşam tarzı arayanlar için aranan bir destinasyondur.

Şimdi sizi Erdımli'deki son projelerimizle tanıştıralım. Şehir merkezine sadece 6,5 km uzaklıkta yer alan bu proje, kolaylık ve kolay erişim sunmaktadır. En yakın plaj sadece 350 metre uzaklıktadır ve sakinlerin boş zamanlarında güneşin, kumun ve denizin tadını çıkarmasına olanak tanır. Sık seyahat edenler için en yakın havalimanı sadece 95 km uzaklıktadır ve yurt içi ve yurt dışı destinasyonlara kolay erişim sağlar. Buna ek olarak, proje en yakın markete 400 metreden daha kısa bir mesafede elverişli bir konuma sahiptir ve sakinlerin günlük ihtiyaçlarına kolay erişim sağlar.

Proje Detayları

Bu muhteşem 13 katlı proje, satılık bu tek yatak odalı daireye sahiptir. Her birim, şehrin ve çevredeki doğanın muhteşem manzarasını sunarak sakinlerin kendilerini çevrelerinin güzelliğine kaptırmalarına olanak tanır.

Bu projenin sakinleri, sıcak yaz günlerinde serinletici bir yüzme için yüzme havuzu ve çocuk havuzu da dahil olmak üzere çeşitli olanaklara erişebilecekler. Projede ayrıca kapalı otopark ve açık otopark ile geniş otopark alanı bulunmaktadır. Elektrik kesintisi durumunda kesintisiz elektrik beslemesi sağlamak için jeneratör mevcuttur. Çocuklu aileler oyun alanının keyfini çıkarırken, barbekü olanakları açık hava toplantıları için ideal bir ortam sağlar. Proje, aşağıdakiler de dahil olmak üzere üst düzey güvenlik önlemleriyle donatılmıştır: Bu, haftanın yedi günü, günün her saati bir yangın alarm sistemi, kameralar ve güvenlik personelidir ve tüm sakinler için güvenlik ve gönül rahatlığı sağlar. Diğer özellikler arasında uydu kanallarını izleyebileceğiniz kablo TV erişimi, tüm katlara kolay erişim için asansör ve rahat ulaşım için yakındaki otobüs durağına yakınlık sayılabilir.

Alanlar

Odalar1
Yatak odaları1
Banyolar1

Yüzeyler

Yaşam55 m²
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Barbekü
Park alanı
Yüzme havuzu

Mersin

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Şehir manzarası