Budapeşte'de Satılık Szervita Ultimate Lüks Daire

Budapeşte, Szervita tér
Daire • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 138 m² • En üst kat
TRY 128.301.384

Budapeşte'nin en sofistike yeni inşa edilmiş kompleksinde satılık kesinlikle olağanüstü, türünün tek örneği lüks mülk. Szervita Square Binası, Orta ve Doğu Avrupa'da LEED Platin çevre sertifikası alan ilk karma kullanımlı gelişmedir. Váci, Deák Ferenc ve Andrássy'nin lüks caddelerinin üçgeninde mükemmel bir konuma sahip olan bina, olağanüstü erişilebilirliği ve mimari parlaklığı ile ayakta duruyor.

Bina, tümü kompleksin 5. ve 6. katlarında bulunan sadece 20 konut biriminden oluşmaktadır. Bina sakinlerinin binanın yan tarafından ayrı ve özel bir girişi vardır: Bentley mobilyaları tarafından tasarlanan ve döşenen üst düzey bir resepsiyon ve özel lobi alanı.

2 hızlı asansör sakinleri üst kata çıkarır - bu özel daire 6. katta yer almaktadır. 126 metrekare olup, geniş ve aydınlık bir oturma odası, geniş yemek alanı, açık plan mutfak, 2 yatak odası ve 2 ebeveyn banyosu ve 27 metrekarelik bir terastan oluşmaktadır. İç tasarımı ve inşaatı en yüksek kalite, özen ve profesyonellik ile tamamlanmıştır.  Dairede her yerde tavandan tabana cam pencereler, inanılmaz, ultra yüksek kaliteli parke zemin, birinci sınıf mutfak, 1. sınıf iç kapılar, anahtarlar ve aksesuarlar bulunmaktadır.

Bu dairedeki her bir mobilya parçası Bentley Home tarafından yapılmıştır, satın alma fiyatına teras mobilyaları da dahil olmak üzere tüm bu öğeler dahildir.

Szervita binası ayrıca sakinleri için 3 çatı terası sunmaktadır: 1'i Budapeşte'nin çatılarına bakan özel yapım bir Fin saunası ve Buda Tepeleri, Gellert Tepesi ve çevrenin göz kamaştırıcı manzarasını sunan iki salon çatı terası.

Ayrıca satın alma fiyatına dahil olan 1 güvenli, özel park yeri vardır.

Alanlar

Odalar3
Yatak odaları2
Banyolar2
Tuvaletler1
Park alanı (içerde)1

Yüzeyler

Yaşam138 m²
7/24 kapıcı
Alarm
Asansör
Balkon
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi
Dahili telefon
Elektrikli araç şarjı
Eşyalı
Garaj
İnternet
Kapıcı
Klima
Sauna
Teras
Yemek odası
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Park alanı

Szervita tér, Budapeşte

Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Panoramik şehir üzerinde görüntüle
TürDaire
Yapım yılı2022
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok