Mersin Ayaş'ta Panoramik Deniz Manzaralı Yeni Daireler

Ayaş
Daire • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 95 m² • ref: ICX-00126-35548
TRY 5.519.040
Mersin Ayaş'ta Eşsiz Deniz Manzaralı Hemen Teslim Daireler

Mersin'deki satılık daireler kentteki sahil şeridinin en güzel noktalarından Ayaş'ta bulunmaktadır. Mersin; Akdeniz'de kıyısı olan ve iklimi, coğrafyası, verimli toprakları, turizmi, sanayisi, güneşi, denizi, tarihi zenginlikleri ve uygun emlak fiyatlarıyla öne çıkan en önemli destinasyonlardan bir tanesidir. Erdemli Ayaş bölgesi, yerli ve yabancı yatırımcıların kentte yoğun bir şekilde tercih ettiği en önemli sahil bölgelerindendir. Denizi, plajları ve güneşiyle büyüleyen Ayaş, huzurlu bir tatil hayali kuran yatırımcıların beklentilerini fazlasıyla karşılamaktadır.

Mersin'de satılık daireler; günlük olanaklara yürüme mesafesindedir. Muhteşem manzaralı satılık daireler ayrıca plaja 50 m, Kızkalesi'ne 9 km, Erdemli'ye 15 km, Erdemli Otogar'a 18 km, Çeşmeli otoban katılımına 30 km, marinaya 51 km, Uluslararası Yeni Çukurova Havalimanı'na 119 km ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 135 km uzaklıktadır.

Muhteşem deniz manzarası ve kuzey cephesindeki doğa manzarasıyla büyüleyen konut projesi 13 katlı tek bloktan oluşmaktadır. 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunan şık projede; sonsuzluk havuzu, hamam, restoran, asansör, peyzaj alanı, resepsiyon hizmetleri, açık otopark, jeneratör, ve 7/24 güvenlik gibi imkanlar bulunmaktadır.

1 ve 2 yatak odalı daireler; oturma odası, açık plan mutfak, ortak banyo - ebeveyn banyosu, balkon ve giyinme odası birimlerinden oluşmaktadır. Kaliteli malzemelerin tercih edildiği daireler üst grup ürünlerle donatılmıştır.


ICX-00126

Alanlar

Odalar3
Yatak odaları2
Banyolar2
Balkonlar2

Yüzeyler

Yaşam95 m²
Toplam120 m²
Asansör
Balkon
Klima
Yüzme havuzu

Ayaş

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Panoramik deniz üzerinde görüntüle
TürDaire
Yapım yılı2024