PORTA TİCİNİSE DAİRE - FANTASTİK YATIRIM

Via Pietro Panzeri, 5, Via Pietro Panzeri, 5, 20123 Milano, Italia
Yeni daire • 4 oda(lar) • 3 yatak. • 2 banyo. • 106 m² • Giriş kat
TRY 21.499.151

Satılık bu keyifli ve yenilenmiş daire, Milano'nun en tarihi ve takdir edilen bölgelerinden biri olan Ticinese'de yer almaktadır.

60'lı yıllardan kalma zarif bir binada yer alan ve giriş katında yer alan 106 m²'lik daire, geniş ve konforlu alanlar sunmaktadır.

Giriş, konukları yüksek kaliteli cihazlarla tam donanımlı, açık mutfaklı aydınlık bir oturma odasına açılan uzun bir koridorda ağırlıyor. Yemek yapmayı sevenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış olup, lezzetli yemekler hazırlamak için yeterli alan sunmaktadır.
Buradan üç yatak odasından oluşan ve duşlu iki banyonun hizmet verdiği uyku alanına erişebilirsiniz. Geniş odalar, bol miktarda doğal ışığın girmesine izin veren ve sıcak bir atmosfer yaratan büyük pencerelere sahiptir.
Çözüm, bir park yeri satın alma imkanı, talep üzerine fiyat ile tamamlanır.
KISA SÜRELİ KİRALAMALAR VE Airbnb İÇİN İDEALDİR.
Via Panzeri'deki konumu, mağazalar, restoranlar ve toplu taşıma gibi çeşitli olanaklara kolaylık ve erişilebilirlik sunarak bu daireyi sadece seçkin ve dinlendirici bir alan değil, aynı zamanda Milano'da kentsel yaşam için pratik bir seçim haline getiriyor.

Alanlar

Odalar4
Yatak odaları3
Banyolar2
Tuvaletler2
Park alanı (içerde)1

Yüzeyler

Yaşam106 m²
Asansör

Via Pietro Panzeri, 5, 20123 Milano, Italia, Milan

TürDaire
Yapım yılı1970
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok