Mersin Tece'de Zengin Olanaklara Sahip Butik Sitede Sıfır Daireler

Deniz
Daire • 2 oda(lar) • 1 yatak. • 1 banyo. • 38 m² • ref: ICX-00086-30554
TRY 2.081.933
Mersin Tece'de Avantajlı Konumda Satılık Yeni Daireler

Satılık yeni daireler, Mersin Tece'de avantajlı konumda yer alan şık mimari çizgilere sahip butik bir site içinde yer almaktadır. Akdeniz'in parlayan yıldızı Mersin, son yıllarda yoğun olarak yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Mersin Tece, avantajlı konumu, günlük sosyal olanakları, okulları, marketleri ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan en önemli yaşam merkezlerinden bir tanesidir.

Mersin'de satılık daireler; denize, okullara, marketlere ve günlük sosyal olanaklara yakınlığıyla ön plana çıkmaktadır. Sıfır daireler; plaja 500 m, Çeşmeli otoban katılımına 1 km, Soli Center AVM'ye 9 km, Erdemli'ye 15 km, Marinaya 16 km, Forum AVM'ye 18 km, Uluslararası Çukurova Havalimanı'na 88 km ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 105 km uzaklıktadır.

Toplam 9 kattan oluşan butik projede, açık yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, cafe, spor salonu, açık otopark, çocuk parkı, barbekü, kamelya, jeneratör, asansör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası gibi site içi imkânlar bulunmaktadır.

1 yatak odalı daireler; oturma odası, açık plan mutfak, banyo ve balkon birimlerinden oluşmaktadır. Kullanılan kaliteli malzemeler ve nitelikli işçiliğiyle dikkat çeken yeni daireler, üst grup ürünlerle donatılmıştır.


ICX-00086

Alanlar

Odalar2
Yatak odaları1
Banyolar1
Balkonlar1

Yüzeyler

Yaşam38 m²
Toplam43 m²
Asansör
Balkon
Klima
Sauna
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Barbekü
Buhar odası
Park alanı

Deniz

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2023