İstanbul Sarıyer'de Boğaz Manzaralı Prestijli Projede Daireler

Maslak Mahallesi
Daire • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 100 m² • ref: IST-01258-28688
TRY 58.713.382
Sarıyer'de Panoramik Boğaz Manzaralı Lüks Projede Daireler

Maslak Sarıyer'in arsa değeri en yüksek semti olmakla birlikte lüks plazaları da barındırmaktadır. İstanbul Boğazı'nın ve kuzey ormanlarının hemen karşısında yer alması ile konutlar muhteşem bir manzaraya sahiptir. Semtte bulunan sanat ve eğlence merkezleri, okullar, hastaneler de bölgeye değer katmaktadır.

İstanbul Sarıyer'de gayrimenkuller İstanbul Teknik Üniversitesi'ne 50 m, metro durağına 100 m, İstinye Park AVM'ye ve İstanbul Kuzey Ormanları'na 1.5 km, İstanbul Boğazı'na 3 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 3.5 km, Taksim’e 10 km ve İstanbul Havalimanı'na 30 km mesafede yer almaktadır.

Yerden yüksekliği 171 metreye ulaşan tek katlı proje 41 katlı olup 11.000 m² arsa alanına sahiptir. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri olan projede toplamda 524 adet daire bulunmaktadır. Projenin 41. katında dönen restoran ve en üstünde helikopter pisti bulunmaktadır. 18 adet asansör bulunan projenin tamamı çelik yapı ile tasarlanmıştır ve tüm daireleri camekandır. Sadece köprülerde kullanılan C-50 beton bu projede tercih edilmiştir. 5 kat otopark alanı bulunan projede; sauna, Türk hamamı, lobi, kapalı havuz, spor salonu, kafe, restoran, sinema, çocuk oyun alanı, su deposu, yangın merdiveni, paratoner, 7/24 güvenlik, kamera sistemi ve kapalı otopark bulunmaktadır.

3 köprüyü aynı anda görebilecek potansiyele sahip projede tüm dairelerde balkon ile birlikte akıllı ev sistemi, ankastre mutfak ürünleri, çelik kapı, yerden ısıtma sistemi, fiber optik internet altyapısı, uydu TV altyapısı, laminant parke ve duş kabini gibi özellikler mevcuttur.


IST-01258

Alanlar

Odalar3
Yatak odaları2
Banyolar2
Balkonlar1

Yüzeyler

Yaşam100 m²
Toplam145 m²
Asansör
Balkon
Klima
Sauna
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Park alanı
Spor merkezi

Maslak Mahallesi

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2025