Lüks ve Konfor Bir Arada: Antalya'da Yeni Bir Yaşam | Havaalanı ve Lara Plajlarına Yakın

Altıntaş
Konak • 3 oda(lar) • 1 banyo. • 65 m² • 1. zemin • ref: 386332
TRY 4.335.247

🌴 Antalya'nın Tatil Cennetinde Lüks Konutlar! 🏖️

🏡 Antalya'nın gözde yerleşim bölgesi Lara'da bulunan Buy Home Antalya'nın yeni gayrimenkul projeleriyle tanışın! Denizin mavisini, güneşin sıcaklığını ve tarihin büyüsünü yaşayacağınız bu özel konutlar, tatil deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor.

🏖️ Sahip olduğu avantajlı konumla dikkat çeken projemiz, Antalya Havalimanı'na sadece 2 km, Lara Plajı'na ise 3 km mesafede bulunmaktadır. Ayrıca, alışveriş merkezlerine, otobüs duraklarına ve sağlık kuruluşlarına yakınlığıyla da ön plana çıkıyor.

🏙️ Antalya şehir merkezine ulaşım kolaylığı sunan bu lüks konutlar, marina ve Kaleiçi gibi şehrin önemli noktalarına sadece kısa bir mesafede yer alıyor.

🏠 Toplam 47 dairenin bulunduğu projemiz, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle sizlere geniş bir yaşam alanı sunuyor. Her bir daire modern tasarımı, akıllı ev sistemleri ve lüks donanımlarıyla öne çıkıyor.

🌳 Ayrıcalıklı bir yaşam sunan lüks sitede; yüzme havuzu, kapalı otopark, kamelyalar, yürüyüş yolları, barbekü alanı, ortak bahçe, çocuk parkı, site görevlisi, resepsiyon, spor salonu, jeneratör, güvenlik ve güvenlik kameraları gibi olanaklar bulunmaktadır.

🌟 Akıllı ev sistemleri, açık plan mutfaklar, otomatik panjurlar, ankastre mutfak setleri, yerden ısıtma sistemleri ve her odada klima gibi özelliklerle donatılmış dairelerimizde, konforun tadını çıkaracaksınız.

📞 Detaylı bilgi ve randevu için hemen arayın!



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

Alanlar

Odalar3
Katlar5
Banyolar1

Yüzeyler

Yaşam65 m²
Toplam85 m²
Asansör
Dahili telefon
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Bahçe
Park alanı
Spor merkezi
Yüzme havuzu

Altıntaş

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Havaalanı
Toplu taşıma
TürEv
Yapım yılı2024
IsıtmaZemin radyatörü, Benzin