Estepona'da Doğa ile İç İçe Golf Sahalarına Yakın Daireler

Bahía Dorada
Daire • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 90 m² • ref: AGP-00668-21858
TRY 10.796.246
Estepona'da Doğa ile İç İçe Site İçinde Yeni Daireler

Estepona, Costa del Sol'de elverişli Akdeniz iklimi ve uzun kıyılarıyla büyüleyici bir bölgedir. Bölge aynı zamanda emlak sektöründe uygun fiyatlı konut projeleriyle de dikkat çekmektedir. Günümüzde yeni ev sahibi adayları çoğunlukla Estepona'ya bakmadan karar vermemektedir.

Şık daireler Estepona'daki bazı kaliteli golf sahalarının yakınında doğa ile iç içe bir sitededir. Siteden ihtiyaç duyulan bazı olanaklara ulaşmak oldukça kolay olup bir kaç dakika sürmektedir. Estepona'da gayrimenkuller aynı zamanda kumlu plajlara 3 km, Estepona merkezine 10 dakika, ünlü Marbella'ya 30 dakika ve Malaga Havalimanı'na yaklaşık bir saat uzaklıktadır.

Şık daireler doğayı ve golf sahalarını çevreleyen özel alanı sayesinde hem doğa hem de golf severler için oldukça avantajlı bir bölgededir. Deniz, golf sahaları ve doğa manzaraları sunan site 69 daireden ve ortak kullanım alanlarından oluşmaktadır. Büyük bir havuz ve iyi düzenlenmiş bahçeler olanaklar arasındadır.

İç mekanda daireler güney ve güneybatı cepheli terasları ile dış mekanın güzel manzaralarını sunmaktadır. Öte yandan, birinci sınıf malzemeler ve yüksek standartlı işçilik dairelerin dikkat çeken özellikleri arasındadır. Dairelerde geniş bir oturma odası ve açık plan tipi mutfak, klima, güneş panelleri, ısı ve ses yalıtımı ve doğal havalandırma sistemi bulunmaktadır. Tüm daireler elektrikli araç şarj istasyonlu özel bir park alanına sahiptir. Daireler B tipi yüksek dereceli enerji verimliliği sertifikası ile teslim edileceği ön görülmektedir.


AGP-00668

Alanlar

Odalar3
Yatak odaları2
Banyolar2
Balkonlar1

Yüzeyler

Yaşam90 m²
Toplam90 m²
Asansör
Balkon
Klima
Teras
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Bahçe
Elektrikli araç şarjı
Park alanı

Bahía Dorada

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2024
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok