Alanya'da Şehir Manzaralı Olanaklara Yakın Konumda Daireler

Kadıpaşa
Daire • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 122 m² • ref: AYT-02241-10956
TRY 15.452.211
Alanya'nın Tam Merkezinde Tüm Olanaklara Yakın Güvenlikli Satılık Daireler

Tasarımı ile dikkat çeken sıfır daireler, Akdeniz'in her geçen gün daha da gelişen ve yerli yabancı insanlar tarafından en çok tercih edilen ve en popüler ilçelerinden biri olan Alanya'da bulunmaktadır. Alanya eşsiz denizi ve tüm şehri çevreleyen sahili, tarihi, doğası, ılıman iklimi ve eğlence hayatı ile hem yaşam hem de yatırım için en doğru adreslerden biridir. Alanya'da satılık gayrimenkuller, merkezi konumda olup plaja ve sosyal olanaklara yürüme mesafesindedir.

Dikkat çeken tasarıma sahip olan satılık daireler, Özel Anadolu Hastanesi'ne 100 m, Damlataş Plajı'na 1.5 km, Alanya Müzesi'ne 1.7 km, Kleopatra Plajı'na 1.8 km, Barlar Sokağı'na 2.3 km, Alanya Belediyesi'ne 2.8 km, Dim Çayı'na 10 km, Gazipaşa Havalimanı'na 43 km mesafededir.

573 m² alan üzerine kurulmuş 2 blok ve 137 daireden oluşan sitede, açık ve kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, hamam, sauna, ortak bahçe, kafe ve restoran, jeneratör, asansör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları bir çok sosyal olana bulunmaktadır

Dairelerin iç tasarımında duşakabin, açık mutfak, merkezi uydu sistemi, klima, dubleks dairelerde teras, seramik zemin, spot aydınlatmalı alçıpan tavan, lake boyalı hazır fabrikasyon iç kapılar, çelik dış kapı, alüminyum doğrama pencereler ve çift cam gibi donatılar mevcuttur.

Yeni sitedeki satılık daireler 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks gibi daire seçenekleri ile alıcılarını beklemektedir.


AYT-02241

Alanlar

Odalar3
Yatak odaları2
Banyolar2
Balkonlar2

Yüzeyler

Yaşam122 m²
Toplam130 m²
Asansör
Balkon
Klima
Sauna
Teras
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Spor merkezi

Kadıpaşa

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2023