Benahavis'te Avantajlı Bölgede Zengin Olanaklı Lüks Villa

Málaga
Ev • 6 oda(lar) • 5 yatak. • 6 banyo. • 316 m² • ref: AGP-00707-24638
TRY 190.718.274
Benahavis'te 5 Yatak Odalı ve Havuzlu Lüks Villa

Marbella ve Estepona arasında dikkat çeken bir bölge olan Benahavis mistikEndülüs atmosferiyle ziyaretçilerini cezbetmektedir. Özellikle golf severler için önemli bir nokta olan Benahavis, uzun zamandır birçok kişi için öncelikli olarak tercih edilmektedir.

Benahavis'te satılık lüks villa plaja 10 dakika mesafede birinci sınıf bir konumda yer almaktadır. Marketler, mağazalar, restoranlar, uluslararası okullar ve sağlık merkezlerinin bulunduğu San Pedro'nun hemen kuzeydedir. Marbella ve Puerto Banus plajları ortalama 15 dakika, Malaga Havalimanı 60 km, Malaga şehir merkezi 70 km mesafededir.

Lüks villa golf sahalarıyla çevrili prestijli bir sitede yaklaşık 1.500 m² arazi üzerinde yer almaktadır. Lüks villanın iyi düzenlenmiş bahçesinde güneşlenme alanları bulunan bir sonsuzluk havuzu ve pek çok ferah bulunmaktadır.

Villa üç katlı olup iç mekanda aydınlık açık plan konsept alanlar hakimdir. Toplamda dört adet yatak odası bulunan villada zzel teraslı ve banyolu ana yatak odasından muhteşem deniz manzarasını görmek mümkündür. Beraberinde güzel manzaralı bir başka teras ve kapalı havuz, spa ve Türk hamamlı bir spa merkezi de bulunmaktadır. Villa asansör, yerden ısıtma sistemi, elektrikli panjurlar, şömine ve 5 araçlık garaj alanı özelliklerine sahiptir.


AGP-00707

Alanlar

Odalar6
Yatak odaları5
Banyolar6
Balkonlar1

Yüzeyler

Yaşam316 m²
Toplam610 m²
Asansör
Balkon
Eşyalı
Klima
Sauna
Teras
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Garaj

Málaga

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürEv
Yapım yılı2018
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok