Toskana - doğrudan deniz erişimine sahip ve çam ormanı içinde tenha villa

Castagneto Carducci, Viale dei Fornitori
Villa • 10 oda(lar) • 6 yatak. • 6 banyo. • 433 m² • İki seviyeli
TRY 138.877.076

Plaja 100 metre mesafede ve Akdeniz çam ormanı içinde yer alan olağanüstü modern villa - rakipsiz mahremiyet ve doğal ihtişam sunan gerçek bir gizli mücevher. Castagneto Carducci'nin prestijli bölgesinde yer alan tesis, modern dünyadan nadir bir kaçış sağlayan mutlak bir inzivaya sahiptir ve aynı zamanda kristal berraklığında sulara açılan kumlu plajın çok nadir bir özel bölümü ile birlikte gelir. Her pencereden çam ormanının nefes kesen manzarasının keyfini çıkarın ve plaja ve denize sorunsuz bir şekilde bağlanan 4 hektarlık geniş bir arazinin keyfini çıkarın.

Alt katta (193m2), her ikisi de çam ağaçlarının gölgesinde büyüleyici verandalara erişimi olan geniş bir resepsiyon odası ve davetkar bir aile odası bulunmaktadır. Burada ayrıca ebeveyn banyolu ana yatak odası ve aralarında iki aile tarzı banyo bulunan üç ek yatak odası bulunur.

Üst katta (240m2), şömineli etkileyici bir yemek odası ve çarpıcı bir verandaya erişim, kiler içeren iyi donanımlı bir mutfak, güneşlenme teraslı ve deniz manzaralı bir kütüphane, her biri ebeveyn banyolu üç cömert yatak odası ve bir çalışma odası. Çok sayıda çeşitli hizmet ve depolama odası ve bir garaj vardır.

Hem geniş aileler hem de misafir ağırlayan misafirler için mükemmel olan bu villa, doğal bir cennet içerisinde modern konfor sunuyor. Yakındaki Bolgheri, Castagneto Carducci ve Bibbona dahil olmak üzere çevredeki bölgenin zengin tarihini ve güzelliğini keşfedin. Bolgheri Sassicaia, Ornellaia, Guado al Tasso ve Satta gibi çeşitlerin yer aldığı ünlü şarap imalathanelerinde dünyanın en iyi şaraplarından bazılarının tadını çıkarın.

Pisa Havaalanı'na yaklaşık 78 kilometre ve Roma Fiumicino Havaalanı'na yaklaşık 253 kilometre uzaklıkta elverişli bir konuma sahip olan uluslararası seyahat merkezlerine kolayca erişilebilir. Deniz ve çam ormanının ahenkli birlikteliğini bu unutulmaz manzarada deneyimleyin. Bu mülk, Tiren kıyılarının bu pastoral bölümünün bir parçasına sahip olmak için nadir bir fırsat sunuyor!

Alanlar

Odalar10
Yatak odaları6
Banyolar6
Tuvaletler6
Park alanı (içerde)2

Yüzeyler

Yaşam433 m²
Arazi40000 m²
Bahçe
Balkon
Barbekü
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi
Eşyalı
Garaj
İnternet
Park alanı
Teras
Uydu tv
Yemek odası

Viale dei Fornitori, Castagneto Carducci

Açık deniz üzerinde görüntüle
Enerji verimliliği derecesiVeri yok
Çevresel (CO₂) etki derecesiVeri yok