Döşemealtı'nda Ormana Cephe Terra Doğa Projesinde Villalar

Düzlerçamı
Ev • 7 oda(lar) • 6 yatak. • 3 banyo. • 205 m² • ref: AYT-03255-35859
TRY 43.511.591
Döşemealtı Düzlerçamı'nda Doğa İle İç İçe Konumda Ormana Yürüme Mesafesinde Müstakil Villalar

Villalar, Döşemealtı ilçesine bağlı Düzlerçamı Mahallesi'nde yer almaktadır. Güver Uçurumu, Güver Şelalesi, Düzlerçamı ve Termessos Milli Parkı gibi doğal ve tarihi güzelliklere yakın olan villalar E87 karayoluna 600 metre, kafe, restoran, bankalar, noter gibi sosyal olanakları barındıran Döşemealtı ilçe merkezine 6,2 km, Özel Termessos Hastanesi'ne 7,8 km, Özdilek AVM'ye 17,2 km, Antalya Bilim Üniversitesi'ne 18,4 km, Konyaaltı Beach Park'a 22,2 km, Kaleiçi'ne 26,1 km ve Antalya Havalimanı'na ise 31,7 km uzaklıktadır.

Döşemealtı'nda satılık villalar, 19.043 m² arsa üzerine inşa edilmiş bir projede yer almaktadır. Projede 42 adet müstakil villa bulunmaktadır. Peyzaj çalışması yapılmış Terra Doğa projesindeki villalarda şık ve bakımlı bahçeler, yürüyüş yolları, çardaklar, sulama sistemi, jeneratör, kapalı otopark (her villa için 2 araç kapasiteli), yangın söndürme sistemleri, çocuk oyun alanı, havalandırma sistemleri, su arıtma sistemi, fitness merkezi, SPA, hamam, site görevlisi, kafeterya, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik bulunmaktadır.

Beş yatak odalı villalarda bir salon, bir ayrı ya da açık plan mutfak, antre, WC, kış bahçesi, 3 ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır - ütü odası ve teras bulunmaktadır.

Ayrıca her odada klima, internet altyapısı, duşakabin, ankastre mutfak, elektrikli panjur, uydu TV altyapısı, yerden ısıtma, hobi bahçesi, ısı pompası, bulaşık makinesi, mikrodalga ve depo alanı yer almaktadır.


AYT-03255

Alanlar

Odalar7
Yatak odaları6
Banyolar3
Balkonlar1

Yüzeyler

Yaşam205 m²
Toplam271 m²
Balkon
Klima
Sauna
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Bulaşık makinesi
İnternet
Spor merkezi

Düzlerçamı

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Orman manzarası
TürEv
Yapım yılı2024