Fethiye Akarca'da Sahile Yürüme Mesafesinde Müstakil 4+1 Villa

Akarca
Ev • 5 oda(lar) • 4 yatak. • 4 banyo. • 140 m² • ref: BJV-00130-19630
TRY 30.484.871
Muğla Fethiye'de Özel Havuzlu Bahçeli 4+1 Villa

Satılık villa, Fethiye'nin merkezinde Akarca semtinde yer almaktadır. Fethiye ilçe merkezinde bir sahil yerleşimi olan Akarca, kapsamlı günlük ve sosyal olanaklarıyla konforlu bir yaşam tarzı sunan nezih bir semt olarak öne çıkmaktadır.

Akarca'da satılık müstakil villa, sahile 300 metre mesafededir. Villa tüm olanaklara yürüme mesafesinde, Fethiye merkezine 4 km, Dalaman Havalimanı'na 45 km uzaklıktadır.

Bitişik nizam olarak tasarlanan villada özel havuz, bahçe ve özel giriş bulunmaktadır. 75 m² genişliğindeki özel yüzme havuzu taş duvarlar ile çevrelenmiştir. Peyzajı ve ağaçlandırılması özenle yapılan geniş bahçe alanı, güneşlenme alanı, 8 kişilik masa ve sandalye, güneş şemsiyesi, 6 şezlong ve veranda bulunmaktadır.

Muğla Fethiye merkezde yer alan satılık villa tamamen eşyalı olarak teslim edilecektir. Villanın zemin katında yer alan açık plan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, dörtlü ankastre seti, fırın, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar yer almaktadır. Giriş katında yer alan salonda oturma grubu, LCD televizyon, ve klima bulunmaktadır. Bununla birlikte salondan havuza doğrudan geçiş sağlanabilmektedir. Giriş katta bir WC yer almaktadır.

4 yatak odalı villanın birinci katında 2 çift kişilik yatak odası, banyo ve balkon bulunmaktadır. Yatak odalarında yatak, komodin, klima, elbise dolabı ve makyaj masası mevcuttur.

Çatı katında yer alan 2 yatak odasından birinde 2 adet tek kişilik yatak, komodin, klima, elbise dolabı ve banyo bulunmaktadır. Çatı katındaki diğer yatak odası çift kişilik yataklı aile yatak odası olarak tasarlanmış olup komodin, klima, elbise dolabı, makyaj masası ve banyo birimlerini içermektedir.

Villa çelik giriş kapısı, lake kaplı MDF iç kapılar, ankastre mutfak seti, granit tezgah, lake mutfak dolapları, seramik ve laminat zeminler gibi niteliklerle donatılmıştır. Tüm özellikler göz önünde bulundurulduğunda Muğla Fethiye'de villa almak karlı bir yatırım olacaktır.


BJV-00130

Alanlar

Odalar5
Yatak odaları4
Banyolar4
Balkonlar2

Yüzeyler

Yaşam140 m²
Toplam160 m²
Balkon
Eşyalı
Klima
Teras
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Bahçe
Bulaşık makinesi

Akarca

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürEv
Yapım yılı2015