Mahmutlar Merkezde Şehir ve Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Mahmutlar Belediyesi
Daire • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 105 m² • ref: AYT-02969-21448
TRY 8.222.999
Alanya Mahmutlar'da Plaja Yürüme Mesafesinde Yatırıma Uygun Satılık Daireler

Alanya; gelişmiş turizme, aktif sosyal yaşama ve yüksek ekonomik düzeye sahip bir sahil ilçesidir. Şehrin tarihi ve doğal güzellikleri, yeşil doğası ve mavi Akdeniz, burada yaşam ve ticaret için yatırım yapmayı ideal bir seçenek haline getirmektedir. Proje, Alanya'nın en gelişmiş, kozmopolit nüfus yapısına sahip sahil beldesi olan Mahmutlar'da bulunur. Plaja yakın ve merkezi konuma sahip olan proje; bankalar, dükkanlar, marketler, kafeteryalar, restoranlar ve otobüs durakları gibi pek çok olanağa sadece yürüme mesafesindedir.

Şık ve özenle tasarlanan daireler; plaja 400 m, Alanya ilçe merkezine 10 km, Gazipaşa Havalimanı'na 30 km ve Antalya Havalimanı'na 125 km mesafesinde yer almaktadır.

Alanya'da satılık emlak, tek bloklu butik konsepti projede yer bulunmaktadır. Proje; yüzme havuzu, sauna, şok duşu, spor salonu, dinlenme alanları, çocuk parkı, kamelya ve barbekü alanı, güneşlenme alanları, masa tenisi, merkezi uydu sistemi, 7/24 güvenlik, kapıcı, elektrik jeneratörü, çift asansör ve bisikletler için park yerleri gibi sosyal ayrıcalıkları beraberinde sizlere sunmaktadır.

Çeşitli oda sayılarına sahip modellerin bulunduğu dairelerde yüksek kaliteli seramiklerle kaplanmış banyolar, su geçirmez nefes alabilen saten boyalı oda duvarları, PVC pencereler ve çift camlı sürgülü kapılar, modern seramik döşemeler, Amerikan panel iç kapılar, çelik giriş kapısı, LED ışıklar ve merkezi aydınlatma ve ani su ısıtıcısı mevcuttur. Ayrıca daireler elektrik, ısı ve su tesisatı ile donatılmıştır.


AYT-02969

Alanlar

Odalar3
Yatak odaları2
Banyolar2
Balkonlar2

Yüzeyler

Yaşam105 m²
Toplam130 m²
Asansör
Balkon
Barbekü
Klima
Sauna
Teras
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Park alanı
Spor merkezi

Mahmutlar Belediyesi

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2024