Mahmutlar'da Oturuma Hazır ve Denize Yakın Satılık Daireler

Mahmutlar Belediyesi
Daire • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 100 m² • ref: AYT-02898-20211
TRY 4.701.591
Mahmutlar'da Plaja Yürüme Mesafesinde Merkezi Konumlu Butik Projede Daireler

Alanya; eğlenceli ve yatırıma yatkın bir kıyı şehri olup her yerden girilebilir kumsallara sahiptir. Alanya'nın eşsiz iklimi sayesinde yılın büyük bir kısmı yaz mevsimi gibi hissedilmektedir. Doğa güzellikleri olan şehrin en popüler mahallesi Mahmutlar'da yer alan daireler yeni yatırıma açılan bölgede bulunmaktadır. Çok kültürlü yapısı ile Mahmutlar tüm günlük ve sosyal imkanları bünyesinde barındırmaktadır.

Alanya'da satılık emlak Mahmutlarda merkezi konumdadır. Oturuma hazır tek bloklu site, plaja yürüme mesafesinde, Alanya ilçe merkezine 10 km, Gazipaşa Havalimanı'na 27 km ve Antalya Havalimanı'na 125 km mesafede bulunmaktadır.

Tek bloklu ve 24 daireli yeni, butik projede lobi ile dinlenme alanları, açık yüzme havuzu, sauna, spor salonu, çocuk oyun parkı, güvenlik ve güvenlik kameraları, merkezi uydu sistemi ve asansör gibi ayrıcalıklar ve sosyal olanaklar mevcuttur.

Daire içerisinde iç ve dış kapılar, dolaplar ve tezgahlar, duş kabini ve duş başlıkları ve merkezi uydu sistemi ile donatılmıştır. Ayrıca, dairelerde ısı, su ve elektrik tesisatı altyapıları hazırlanmıştır.


AYT-02898

Alanlar

Odalar3
Yatak odaları2
Banyolar2
Balkonlar3

Yüzeyler

Yaşam100 m²
Toplam120 m²
Asansör
Balkon
Barbekü
Klima
Sauna
Teras
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Spor merkezi

Mahmutlar Belediyesi

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2024