Kestel'de Kale ve Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Kestel Belediyesi
Daire • 2 oda(lar) • 1 yatak. • 1 banyo. • 54 m² • ref: AYT-02612-13787
TRY 5.949.842
Alanya Kestel'de Üç Bloklu Sitede Kale ve Deniz Manzarası Sunan Daireler

Satılık daireler Alanya'nın en nezih semtlerinden Kestel'de yer almaktadır. Kestel; deniz kıyısındaki konumu, geniş cadde ve sokakları, çeşitli günlük olanakları, spor ve aktivite merkezleri, temiz kumsalları ve konforlu yaşam koşulları ile Alanya'nın yaşam kalitesi en yüksek yerleşim bölgelerinden biridir.

Alanya Kestel'de satılık daireler, birçok öğrenciye ev sahipliği yapan Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin yanındaki avantajlı konumu ile ayrıcalıklı bir yatırım fırsatı sunmaktadır. Her katta bulunan eşsiz deniz manzarası, projenin ayrıcalıklarından biridir.

Üç bloklu site, Dimçayı Milli Parkı'na ve Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne 100 metre, Kestel semt merkezine 2.2 km, plaja 2.3 km, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3.5 km, Alanya ilçe merkezine 7.5 km, Gazipaşa Havalimanı'na ise 32.5 km yakınlıktadır.

Özenle hazırlanan site; sizlere açık/kapalı yüzme havuzu, jakuzi, sauna, fitness, buhar odası, sinema salonu, açık otopark, asansör, jeneratör, site görevlisi ve plaja ring servisi gibi altyapı ve hizmetler sunacaktır.

Daireler; yatak odası, oturma odası, açık plan mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Daireler iç mekanda beyaz eşya ve klimalar ile teslim edilecektir.


AYT-02612

Alanlar

Odalar2
Yatak odaları1
Banyolar1
Balkonlar1

Yüzeyler

Yaşam54 m²
Toplam80 m²
Asansör
Balkon
Barbekü
Klima
Sauna
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Buhar odası
Jakuzi
Park alanı
Spor merkezi

Kestel Belediyesi

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
Görünümler ve oryantasyon YZ tarafından çıkarıldı.
Panoramik deniz üzerinde görüntüle
TürDaire
Yapım yılı2025