Alanya Mahmutlar'da Plaja 800 M Mesafede Şık Tasarımlı Daireler

Mahmutlar Belediyesi
Daire • 3 oda(lar) • 2 yatak. • 2 banyo. • 117 m² • ref: AYT-02821-19408
TRY 8.184.251
Alanya Mahmutlar'da Plaja Yakın Site İçerisinde Deniz Manzaralı Sıfır Daireler

Sıfır daireler Alanya’da otelleri, restoranları, kafeleri, parkları, bahçeleri, plajları ile hem tatil için hem de yatırım için en çok tercih edilen bölgelerden biri olan Mahmutlar’da yer almaktadır.

Alanya’da satılık gayrimenkuller Mahmutlar merkezde bulunan yeni projededir. Proje pazar, market, eczane, sağlık merkezi, park ve otobüs durağı gibi günlük ihtiyaçlara yürüme mesafesindedir. Ayrıca plaja 869 m, Alanya Şehir Merkezi'ne 10 km, Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na 30 km ve Antalya Havalimanı'na 125 km mesafededir.

2935 m² alan üzerine inşa edilmeye başlanan proje butik otel konseptinde sosyal olanaklara sahiptir. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, oyun alanları, ortak bahçe, otopark, barbekü alanı, sauna, hamam, buhar ve tuz odası, masaj odası, spor salonu, kapalı çocuk oyun alanı, bar, masa tenisi ve bilardo odası, sinema, kütüphane ve müzik odası gibi olanaklar bulunmaktadır.

3 metre tavan yüksekliğine sahip olan daireler PVC pencereler, MDF dolap ve kapılar, banyo-mutfak dolapları, tezgahlar, elektrik-su-klima altyapısı gibi özelliklerle donatılmıştır.


AYT-02821

Alanlar

Odalar3
Yatak odaları2
Banyolar2
Balkonlar3

Yüzeyler

Yaşam117 m²
Toplam135 m²
Asansör
Balkon
Barbekü
Klima
Sauna
Uydu tv
Yüzme havuzu
İmkanlar YZ tarafından çıkarıldı.
Bahçe
Buhar odası
Park alanı
Spor merkezi
Tennis

Mahmutlar Belediyesi

Emlak acentesi, bu taşınmaz için tam adresi sunmadı. Tam adresi buradan talep edebilirsiniz.
TürDaire
Yapım yılı2024