Pays de la Loire isimli yerdeki 2.731 emlakçı

Göz atın ve kendinize bir emlakçı bulun.
Metrekare başına fiyat, yüzey, daire veya ev, istenilen yerlerde? tüm bu bilgiler, ne zaman bir gayrimenkul işlem yürütmek istediğinizi bilmek esastır. Onlar tam olarak gayrimenkul proje tanımlamak yardımcı olacaktır. Bretignolles-sur-Mer bir gayrimenkul danışmanı olarak rolüm sayesinde, size satın almak veya satmak karar vermeden önce mümkün olduğunca çok sayıda unsura sahip yardımcı olacak bir özel ve kişiselleştirilmiş destek sağlar.
Medyan satış fiyatı
TRY 13.533.336
Satılık ilanları
31
Konuşulan diller
Fransızca, İngilizce
Merhaba, Vendée'de bir mülk arıyorsunuz 85 MER VE GÜNEY LITTORAL VE BOCAGE'DA TRANCHE Sizi dinliyorum ve değerlendirme, portföy satıcılarım açık. Kriterlerinize, ziyaretlerinize, finansmanınıza, işinize, uzlaşmayı gerçek eyleme imzalamanın tam eşlikine göre size etkili bir şekilde eşlik edeceğim. Prosedür boyunca ve anahtarlar teslim edene kadar orada olacağım ve sizi dinleyeceğiz. "Küçük Kaliforniya" adı verilen 13 km'lik kumsalımızı keşfedin
Medyan satış fiyatı
TRY 8.084.534
Satılık ilanları
30
Konuşulan diller
Fransızca
Medyan satış fiyatı
TRY 4.520.385
Satılık ilanları
1.033
Konuşulan diller
Fransızca
Her zaman olduğu gibi gayrimenkul konusunda tutkulu, iadfrance ağı için bir emlak danışmanı olmaktan büyük zevk alıyorum. Daire, ev ve arsa satıyorum. Yeni gayrimenkul konusunda uzmanlaşarak, zenginlik yaratarak gayrimenkulde meydan anlamanın yollarını anlamanıza yardımcı olabilirim. Aynı zamanda bir yöneticiyim ve insanlara ekibime katılma ve sırayla gayrimenkul yapma fırsatı veriyorum. Ücretsiz tahmin ve ücretsiz telefon tavsiyesi.
Medyan satış fiyatı
TRY 11.666.070
Satılık ilanları
48
Konuşulan diller
Fransızca, Portekizce
Misyonum: yaşamın yeni bir aşamasını geçmenize izin vermek. Dinlemek, çalışmak, azim ve başarı.
Medyan satış fiyatı
TRY 9.718.827
Satılık ilanları
17
Konuşulan diller
Fransızca
Abriculteurs, doğru fiyata olağanüstü bir emlak hizmetine kendini adamış neo-ajanstır. Projenizin ölçeği ne olursa olsun, uzman desteğinden ve en son dijital yeniliklerden yararlanırsınız. Whatsapp'ta sizinle sürekli iletişim halinde, ziyaretlerin ve satışların gerçek zamanlı olarak takip edilmesini sağlıyoruz. İşlemlerinizin yasal yönlerini basitleştiriyoruz. Ve mülkünüzü 190'dan fazla ortak emlak portalında geliştirmek için, en çok satan araçları sistematik olarak harekete geçiriyoruz: profesyonel fotoğraflar, planlar, sanal turlar ... Yanınızda, size tam memnuniyet sağlayabilen, doğru fiyata, somut, temel bir hizmet üretmek için sürekli yenilikler yapıyoruz. Her gün, çevrimiçi olarak ve sahada, projelerinizin başarısını basitleştirmek ve hızlandırmak için ekibimiz seferber edilir. Sonuçlar ortada. Barınakçılar. Gayrimenkul üreticilerinin memnuniyeti.
Medyan satış fiyatı
TRY 10.396.885
Satılık ilanları
372
Konuşulan diller
Fransızca
"IAD ağında bir gayrimenkul danışmanı olarak, uzmanlığım ve profesyonelliğim sayesinde, projelerinde işbirliği yapmak isteyen insanları en iyi şekilde desteklemek için şehrin dört bir yanından giderken Nantes'ın güney sektörlerinde çalışıyorum."
Medyan satış fiyatı
TRY 9.852.700
Satılık ilanları
4
Konuşulan diller
Fransızca, İngilizce, İspanyolca
Yerel sektör hakkında gayrimenkul danışmanlığı uzmanı. Sunulan tahmin (gerçek bir derinlemesine çalışmaya dayanarak mülkünüzün fiyatının değerlendirilmesi). Sektördeki en ucuz ücretler. 100'den fazla emlak sitesinin premium konumlarında mülkün olağanüstü bir yayılması. Potansiyel alıcıların titiz bir seçimi. Finansman fırsatı. Benimle iletişime geçmek veya arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza ve ailenize benden bahsetmek için çekinmeyin. Bu mesleğe olan tutkumla sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım. Yakında ve sitenin iyi ziyareti için görüşmek görüşmek.
Medyan satış fiyatı
TRY 8.685.919
Satılık ilanları
16
Konuşulan diller
Fransızca, Almanca, İngilizce
Bir gayrimenkul projesini yürütmek için, her ne ise, alıcı veya satıcının kapsamlı bir araştırmasını veya sadece varlıkların bir değerlendirmesini yapar, . Belirli kriterleri dikkate alarak: mevcut proje, gelecek, parlaklık hacim çevre ve yaşam tarzları Bazen uzun süreli destek Bir dedektif ol!
Medyan satış fiyatı
TRY 11.853.840
Satılık ilanları
17
Konuşulan diller
Fransızca, İspanyolca
Avec plus de 17 ans d'expérience en tant que mandataire immobilier, j'ai développé une expertise approfondie du marché immobilier, me spécialisant dans les propriétés résidentielles aux Sables d'Olonne, où je réside depuis 3 ans. Ma transition de Capifrance à Propriétés-Privées.com en 2024 témoigne de mon engagement à fournir des services immobiliers de premier plan, enrichis par une passion pour l'environnement, l'écologie, et l'innovation technologique. Mon approche : Je crois en une approche personnalisée pour chaque acheteur, en prenant le temps de comprendre vos besoins spécifiques et en vous guidant à travers chaque étape du processus d'achat. Mon objectif est de vous aider à trouver la propriété de vos rêves, tout en assurant une transaction fluide et satisfaisante. Pourquoi travailler avec moi ? Expertise locale approfondie : Vivant et travaillant aux Sables d'Olonne, je possède une connaissance intime du marché local, en particulier dans le quartier recherché de la Pironnière. Accompagnement sur mesure : Je m'engage à offrir un service sur mesure, en me déplaçant principalement à vélo électrique pour une flexibilité et une réactivité maximales. Engagement envers l'éco-responsabilité : sensibilisé par l'écologie, je suis constamment à la recherche de propriétés qui respectent ces valeurs, pour des achats en harmonie avec l'environnement. Innovation : Avec un intérêt marqué pour l'informatique et les nouvelles technologies, j'intègre les dernières innovations pour améliorer votre expérience d'achat et optimiser la recherche de votre bien idéal. Je suis là pour vous guider dans votre recherche immobilière aux Sables d'Olonne, en vous offrant une expertise et un accompagnement personnalisés. Contactez-moi pour découvrir comment je peux vous aider à trouver la propriété qui correspond à vos attentes et à vos valeurs.
Medyan satış fiyatı
TRY 13.171.706
Satılık ilanları
10
Konuşulan diller
Fransızca