Ekstremadura isimli yerdeki 231 emlakçı

Göz atın ve kendinize bir emlakçı bulun.
Neden Buve ile? Size tam olarak istediğinizi sunduğumuz için, evinizi tüm portallarda tanıtabiliriz ve kişilerinizi yönettiğinizi veya mülkünüzün satışını yönetmemize izin verdiğinizi ve 70 gün içinde satış yapacağımızı. Buve, her satıcının bilmesi gereken gayrimenkul hizmetleri şirketidir ve şirketimizden, bölgenizde satılan mülklerin değerlemesinden size sunuyoruz. ilgili notari yönetimine.
Medyan satış fiyatı
TRY 6.876.867
Satılık ilanları
141
Konuşulan diller
İspanyolca, Katalanca, İngilizce
Güvenilir emlak ajansınızı yaşayın ve yönlendirin Bu sektörde başladığımız 2000 yılından bu yana hedefimiz alım satım sürecinin en iyi karar ve en iyi koşullarda yapılmasına yardımcı olmaktır. Tesis ESTEPONA LİmANI'nda yer almaktadır, ancak kapsadığımız alan sotogrande'den Malaga'ya ve ulusal topraklar boyunca büyük yatırımlardadır. Mülkünüzün ele geçirilmesinden satış sonrası, finansman, çeşitli milletlerin danışmanlarına ve çok dilli hukuk bürosuna kadar kapsamlı bir hizmet sunuyoruz Haftanın 7 günü açığız. Kiralamaları bir kenara bırakmadan, her alanda geniş bir kiralama kataloğumuz da var.
Medyan satış fiyatı
TRY 21.943.770
Satılık ilanları
270
Konuşulan diller
İspanyolca, İngilizce
Neden CYMKASA? - Çünkü biz profesyoneliz. Biz özel bir eğitim ve deneyim hem kendi kendine üretim ve satın alma ve müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap sağlar üçüncü taraf özelliklerinin satışı nda uzun yıllar var ve biz titizlik ve ciddiyet ile onlara tavsiyelerde. - Çünkü müşterilerimizin çıkarlarını savunuyoruz. Satıcılar veya alıcılar olsun, her durumda tüm taraflar için adil bir anlaşma sunan. Biz sadece bir özellik öğretmek ve bir komisyon ücret değil, misyonumuz en iyi satın alma ve satış için gerekli tüm prosedürleri dikkat çekmektir. - Çünkü biz erişilebilir. Müşterilerimiz herhangi bir sorgulama için randevu almak zorunda değildir. İstedikleri zaman bizi ziyaret edebilirler veya arayabilirler ve biz de şu anda onlarla ilgileneceğiz. - Çünkü kişisel bir tedaviyi garanti ediyoruz. Biz müşterilerimizin ad ve soyadlarını biliyoruz, onlar da bizi. - Çünkü ihtiyaçlarınıza cevap veririz. Her talep için en iyi çözümü sunabilmek için her müşterinin özel ihtiyaçlarını inceliyoruz.
Medyan satış fiyatı
TRY 2.280.770
Satılık ilanları
239
Konuşulan diller
İspanyolca, İngilizce, Fransızca
Medyan satış fiyatı
TRY 3.110.141
Satılık ilanları
615
Konuşulan diller
İspanyolca
Medyan satış fiyatı
TRY 4.907.111
Satılık ilanları
2
Konuşulan diller
İspanyolca