Murcia isimli yerdeki 828 emlakçı

Göz atın ve kendinize bir emlakçı bulun.
Novus Habitat, yıllardır İspanya anakarasında gayrimenkul satın alma konusunda İzlanda ve diğer ülkelerden müşterilere hizmet vermiştir. Çeşitli ülkelerden emlakçılar, avukatlar ve satış sonrası hizmet sağlayıcılardan oluşan güçlü bir ekibimiz var. Novus Habitat'ın anakarada biri Benijofar'da (Torrevieja) ve diğeri Altea'da olmak üzere iki ofisi bulunmaktadır. Artık Tenerife'de çalışanlarımıza sahip olmaktan gurur duyuyoruz ve kısa süre içinde ofisimizi orada açmayı hedefliyoruz. Costa Blanca bölgesindeki yeni binaların satışı konusunda uzmanız ve bölgedeki tüm büyük inşaat şirketlerinden mülklerimiz var. Odak noktamız öncelikle alıcılarımıza hizmet, takip ve satış sonrası hizmettir. Sizin için buradayız!
Medyan satış fiyatı
TRY 12.796.166
Satılık ilanları
593
Konuşulan diller
İspanyolca, Danca, Almanca, İngilizce, Fransızca, Felemenkçe, Norveççe
Firmamız ortak bir amacı ile genç ve dinamik profesyonel bir ekip tarafından kurulmuştur: Müşterilerimizin taleplerini karşılamak için. Şirket hedefleri: Her türlü Kentsel ve Rustik Gayrimenkulün Tanıtımı, Alımı, Satışı ve Yapımı. Uzman ve dinamik profesyoneller ile genç bir ajans. Biz viviendas Nuevas ve 2a Mano, Chalets ve Fincas il, Kiralama ve Transferler, tüm piyasadaki en iyi ekonomik garantiler ile geniş bir gayrimenkul teklif var 100% kredi ve ipotek onları satın almak için.
Medyan satış fiyatı
TRY 4.902.879
Satılık ilanları
681
Konuşulan diller
İspanyolca, Almanca, İngilizce, Rusça, Ukraynaca
Yasal La Manga, gayrimenkul piyasasına adanmış bir şirket Legal La Manga, 1999 yılında Norveç'teki ofislerinde başlayan ve daha sonra La Manga del Mar Menor'da açılan gayrimenkul piyasasına adanmış bir şirkettir. Biz Dársena Cero Alışveriş Merkezi Tomás Maestre Spor Port, biz hem kira ve gayrimenkul satan yönetmek bulunmaktadır. Norveççe, İsveççe, Danca, İngilizce ve İspanyolca konuşuyoruz.
Medyan satış fiyatı
TRY 6.224.222
Satılık ilanları
63
Konuşulan diller
İspanyolca, Danca, İngilizce, Norveççe Bokmål, İsveççe
Biz mülk alım satımı konusunda uzmanız. Evinizi satın alabilmeniz veya satabilmeniz için tüm belgeleri yönetiyoruz. Size yardımcı olalım!
Medyan satış fiyatı
TRY 4.346.524
Satılık ilanları
270
Konuşulan diller
İspanyolca, İngilizce
Biz müşterilerimize en iyi fiyat için en iyi özellikleri vermek için seviyorum
Medyan satış fiyatı
TRY 7.649.882
Satılık ilanları
356
Konuşulan diller
İspanyolca, Almanca, İngilizce, Fransızca, Felemenkçe, Lehçe, Rusça, İsveççe, Türkçe
Tüm Murcia Bölgesi'nde geniş bir daire, ev, villa, arazi ve endüstriyel bina portföyüne sahibiz.
Medyan satış fiyatı
TRY 3.996.020
Satılık ilanları
268
Konuşulan diller
İspanyolca, İngilizce, Fransızca