Dom za Kúpiť v Arruda dos Vinhos, Portugalsko

Cardosas
Usadlosť • 13 izba (izby) • 7 spálne • 6 kúpeľňa • 570 Štvorcový meter • kontakt: ZMPT534359
1 800 000 €
Identificação do imóvel: ZMPT534359

Len 30 minút jazdy od centra Lisabonu, v Arruda dos Vinhos, so širokým výhľadom na krajinu, nájdete túto nehnuteľnosť s rozlohou 8 hektárov s dvoma očarujúcimi domami prepojenými a premenenými na jeden dom s celkovou rozlohou 570 m² s 13 divíziami. Prvý dom pozostáva z 2 izieb, 2 apartmánov, 1 kúpeľne a balkóna s veľkou terasou a nádherným výhľadom na krajinu. Jediná kuchyňa rozdeľuje oba domy. Druhý dom má pracovňu, vstupnú halu a 3 izby, z ktorých jedna má krytý bazén, apartmán, 3 spálne a kúpeľňu. K dispozícii je balkón vedený pozdĺž spálne a terasa. Podkrovie bolo prestavané na salónik a ďalšiu izbu a kúpeľňu. Nakoniec má 4 uzavreté parkovacie miesta a showroom (môže byť premenený na dve ďalšie uzavreté parkovacie plochy), aby ste dotvorili svoje pohodlie. Vedľa garáží sa nachádza štúdio (30 m²) s kúpeľňou, ktorá slúži ako podpora. Ako bonus pre investorov existuje podľa informácií mestskej komory potenciál na vybudovanie súkromného bytu samostatných domov s ulicou uprostred, v mestskej časti. Neváhajte a príďte na návštevu, aby ste boli očareníSme vždy s vami a hľadáte domov! 3 dôvody, prečo pracovať so Zome:
+ nadviazať na jedinečnú prípravu a skúsenosti na trhu s nehnuteľnosťami, konzultanti Zome sú odhodlaní poskytnúť vám najlepšie rady, viesť vás s maximálnou dôverou správnym smerom vašich potrieb a ambícií. Do budúcnosti si vybudujme blízky vzťah a pozorne počúvajme vaše očakávania, pretože našou prioritou je vaše šťastie! Pretože je dôležité, aby ste cítili, že ste sprevádzaní a že sme vždy s vami.
+ jednoduchí konzultanti Zome sú jedinečne vzdelaní, zakotvení v zdieľaní praktických skúseností medzi profesionálmi a posilnení svojimi znalosťami aplikovanej neurovedy, ktoré im umožňujú zjednodušiť a zefektívniť ich skúsenosti s nehnuteľnosťami. Zabudnite na byrokratické nočné mory, pretože v Zome nájdete plnú podporu skúseného a multidisciplinárneho tímu, ktorý vám poskytne praktickú podporu vo všetkých základoch, aby vaše skúsenosti s nehnuteľnosťami prekročili očakávania.
+ šťastný. Našou najväčšou hodnotou je dať vám šťastie! Osloboďte sa od starostí a získajte kvalitný čas, ktorý potrebujete venovať tomu, čo vás robí šťastnejšími. Konáme každý deň, aby sme priniesli väčšiu hodnotu do vášho života so spoľahlivým poradenstvom, ktoré potrebujete na dosiahnutie najlepších výsledkov spoločne. S Zome sa nikdy nestratíte ani nebudete bez dozoru a nájdete niečo na nezaplatenie: váš maximálny pokoj! Takto sa budete cítiť počas celého zážitku: Tiché, bezpečné, pohodlné a ... ŠŤASTNÝ! Poznámky: 1. Ak ste realitný poradca, táto nehnuteľnosť je k dispozícii na firemné zdieľanie. Neváhajte predstaviť svojich kupujúcich zákazníkov a kontaktujte nás, aby sme si naplánovali vašu návštevu. Pre jednoduchšiu identifikáciu tejto nehnuteľnosti si pozrite jej ID ZMPT.

Priestory

Izby13
Spálne7
Kúpeľne6
Terasy1

Povrchy

Obývací570 Štvorcový meter
Krajina78350 Štvorcový meter
Terasa
Vybavenie extrahované AI.
Balkón
Parkovisko

Cardosas

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Výhľady a orientácia extrahované AI.
Neobmedzený zobrazenie na vidiek
Hodnotenie energetickej účinnostiŽiadne údaje
Hodnotenie vplyvu (CO₂) na životné prostredieŽiadne údaje