RIAD ET HOTEL DE LUXE A LA MEDINA MARRAKECH

Marakeš
Investičná nehnuteľnosť • 12 spálne • 12 kúpeľňa • kontakt: CVRE2034
Cena na vyžiadanie

Dar El Bacha je starobylý štátny domov, domov symbolické postavy v histórii Marrákeša, Pacha Thami el Glaoui, teraz domov pre múzeum sútoku, pravdepodobne jeden z najelegantnejších a základných štvrtí panorámy La Medina.

Exkluzívne na ACHETE TON RIAD, Ponúkame Vám na predaj tento čistý klenot marockej umeleckej tradície, s názvom, kompletne zrekonštruovaný. V súčasnej dobe prevádzkuje ako penzión / boutique hotel, s kategóriou 1 vybavenie, je oceňovaný jeho mnohých návštevníkov a má vynikajúce odkazovanie na rezerváciu (v priemere 9 / 10): Reálna príležitosť pre investície zaručujúce veľmi rýchlu návratnosť investícií. (Priemerná cena za noc cez noc je v súčasnosti 150 eur).

Je postavený na ploche 800 m2 obytnej plochy (vrátane 12 izieb), využíva luxusné služby a technické inovácie, ktoré ponúkajú luxusný komfort pre vašich budúcich zákazníkov, a skladá sa z nasledujúcich:

2 suity s kúpeľňou a kúpeľňou.

3 suity s kúpeľňou.

2 spálne s vaňou.

5 spální s kúpeľňou.

2 salóniky (vrátane jedného s krbom).

4 prijímacie miestnosti.

3 terasy so soláriom.

1 hosť WC

1 WC pre zamestnancov.

1 hammam ( parný kúpeľ).

1 vírivka.

1 povodie 4 m2.

1 vyhrievaný bazén 15m x 1,30m.


Achetetonriad.com je značka KONCEPTU MASENCE Immo Marrakech a partner Mubawab Maroc, ktorý je založený na základných zásadách realitnej kancelárie spolu s odbornými znalosťami sveta Mediny v Maroku a presnejšie v Marrákeši, s ľudským a materiálom nastaveným na vyriešenie všetkých problémov súvisiacich s investíciami do nehnuteľností Riad do Mediny a z mediny.
Sme tiež prítomní v Casablance, Agadir, Tanger.

Priestory

Spálne12
Kúpeľne12
Toalety12

Povrchy

Krajina800 Štvorcový meter

Marakeš

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.