2+1 KONCEPCIA INVESTÍCIÍ A OBČIANSTVA V GARDEN CITY

Bahçeşehir
Nový byt • 1 izba (izby) • 2 spálne • 1 kúpeľňa • 110 Štvorcový meter • 1. podlaha
123 354 €

O projekte

Projekt zaujal svoje miesto medzi istanbulským bytovými projektmi s hlavnou myšlienkou "nového života". Domy na predaj, ktoré sú ponúkané na pohľad s 3 rôznymi typmi bývania, obchodnými jednotkami a priaznivými platobnými podmienkami, sa stavajú v Başakşehire. V projekte, ktorý postavila spoločnosť Gul Construction, jedna z popredných mien v tomto sektore, sa všetko podrobne považuje za kvalitnejšie obytné priestory.

Každý deň bude plný potešenia s domami, ktoré dominujú výhľadu na more a jazero. Projekt, postavený na veľmi veľkej ploche, pozostáva z 8 blokov a 300 domov. Projekt, ktorý poskytuje investorom privilegovanú investičnú príležitosť so svojimi sociálnymi oblasťami a širokými možnosťami bývania vhodnými pre rodinný život, čaká na svojich investorov v Başakşehire.

Letné zimné morské počasie s týmto projektom

Budete mať pohodlné obytné priestory s projektom postaveným v Basaksehire, ktorý je jedným z najobľúbenejších investičných a obytných centier Istanbulskej európskej strany. Všetky funkcie, ktoré potrebujete v projekte, ktorý odhalí rozdiel medzi istanbulským bytovým projektom, sa zhromažďujú pod jednou strechou. S týmto projektom budete môcť zmeniť alebo transformovať základné funkcie vášho domova súbežne s vašimi potrebami v priebehu času. Každý deň bude plný zábavy s mnohými spoločenskými prvkami pridanými do projektu, aby investori mohli mať pohodlnejšie a kvalitnejšie obytné priestory.

Projekt sa realizuje v Basaksehire na európskej strane Istanbul. Projekt buduje spoločnosť Gül Construction, jedna zo stavebných spoločností, o ktorej názve často počúvame s kvalitnými štruktúrami regiónu a sektora. Spoločnosť Gul Construction, ktorá uprednostňuje pevné stavebné prvky, vykonala pozemné prieskumy pred výstavbou projektu. V projekte realizovanom v súlade so vhodnosťou zeme boli dodržané predpisy o zemetrasení a izolácii. Viac chránený život pred prírodnými katastrofami vás čaká s domami, kde sa vykonáva aj stavebná inšpekcia. Domy s jedinečným výhľadom na more a jazero a domy na predaj s vyššou životnou úrovňou čakajú na svojich investorov.

Pohodlná životná príležitosť s racionálnymi riešeniami

S týmto projektom na vás čakajú väčšie obytné priestory. Projekt, ktorý bol postavený v Basaksehire medzi istanbulským bytovým projektom, má celkovú rozlohu 40 000 metrov štvorcových.  Do projektu je zahrnutých 8 blokov a 300 domov, kde sú prioritné obytné priestory rešpektujúce životné prostredie a prírodu. Budete môcť ľahko mať bývanie, ktoré potrebujete v projekte, kde existujú 3 rôzne typy bývania.  domy na predaj v projekte; s priaznivými platobnými podmienkami, bankovými úvermi oprávnenými a rôznymi možnosťami platby umožňuje investorom ľahko investovať. S projektom, ktorý poskytne hodnotu a zisk dnes aj vo vašej budúcnosti, na vás čakajú domy s vysokou investičnou hodnotou.

Okrem 300 domov v projekte, ktorý má veľmi veľkú plochu, existuje aj 74 obchodných jednotiek. Vďaka obchodným jednotkám, ktoré budú stimulovať obchod a mobilitu v regióne, kde je postavený, budete môcť ľahko uspokojiť svoje každodenné potreby. Tento projekt vyzýva investorov v Basaksehire,   aby urobili vysoko ziskovú investíciu.

Priestory

Izby1
Spálne2
Kúpeľne1
Toalety2
Parkoviská (vo vnútri)1

Povrchy

Obývací110 Štvorcový meter
Bazén
Interkom
Internet
Klimatizácia
Satelitná televízia
Sauna
Výťah

Başakşehir

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Výhľady a orientácia extrahované AI.
Neobmedzený zobrazenie na more
Výhľad na jazero
TypApartmán
Rok výstavby2020