4-izbový byt s 258 m² Lisabonským centrom

Lisabon, Largo dos Stephens
Apartmán • 3 izba (izby) • 4 spálne • 2 kúpeľňa • 258 Štvorcový meter • 1. podlaha • kontakt: ID: 122911309-119
1 495 000 €

Vynikajúci apartmán s rozlohou 258 m² sa nachádza v Largo dos Stephens vedľa Rua das Flores a Rua do Alecrim a v blízkosti Chiado a Cais do Sodré.

Tento byt sa nachádza v jednej z najlepších oblastí Lisabonu, nedávno ho zrekonštruoval architekt, pričom si skutočne zachoval svoje pôvodné prvky, ako sú vysoké stropy, lakované podlahy, okenice, mramor a ďalšie. So 7 izbami zaberá celé 1. poschodie v budove Pombaline s dobrým slnečným žiarením a má 3 solárne fronty. V súčasnosti má obývaciu izbu, jedáleň, kanceláriu a 4 spálne, kuchyňu a 2 kúpeľne. K bytu prislúcha aj sklad v podkroví budovy s rozlohou cca 25m2.

Hlavné vlastnosti / povrchové úpravy:

- Podlahy z masívneho dreva -

- Okná s dvojitým zasklením

- Plne vybavené kuchynské špičkové spotrebiče (SMEG)

- Predinštalovanie klimatizačného systému

- Ústredné kúrenie

- LED osvetlenie - stmievateľné

- Drevené okenice / dvere (staroveký mol)

V Chiado nájdete všetky druhy obchodov a služieb, divadiel, kina a dopravy, a to vlak do Estoril a Cascais, aby ste si mohli vychutnať pláže a najlepšie grilované ryby na svete bez toho, aby ste sa museli starať o parkovanie auta. To môže byť v jednom z parkov, do ktorých majú obyvatelia privilegovaný prístup. Britská škola je vzdialená asi 5 minút chôdze.

Columbano Bordalo Pinheiro, jeden z najväčších portugalských maliarov, bol jedným zo slávnych obyvateľov tohto 1. poschodia budovy, ktorú postavili bratia Stephensovci, nádherného kryštálu Marinha Grande. Ulica, kde sa nachádza, dala svoje meno slávnemu románu Eça de Queirós, Tragédia da Rua das Flores, a teraz je domovom niektorých z najlepších reštaurácií a čajovní v hlavnom meste (A Taberna das Flores, By the Wine da casa José Maria da Fonseca e Landeau a ich slávny čokoládový koláč.. ).

Rieka Tagus na dosah ruky vám poskytne nádherné prechádzky a západ slnka je vždy podívanou, ktorú si nesmiete nechať ujsť! Aj pri rieke nájdete jednu z najlepších telocviční v Lisabone, kde si môžete vychutnať pohyb lodí a vychutnať si vonkajšie solárium.

Zarezervujte si svoju návštevu už teraz a nechajte sa oslniť svojím novým domovom!

Fantastická príležitosť žiť alebo investovať!

 

Priestory

Izby3
Spálne4
Kúpeľne2
Balkóny1

Povrchy

Obývací258 Štvorcový meter
Krajina258 Štvorcový meter
Balkón
Interkom
Práčka
Umývačka riadu

Largo dos Stephens, Lisabon

Verejná doprava
TypApartmán
StavVynikajúci stav
StojíVeľký luxus
Rok výstavby1951
Hodnotenie energetickej účinnostiŽiadne údaje
Hodnotenie vplyvu (CO₂) na životné prostredieŽiadne údaje