Dom za Kúpiť v Rahara, Írsko

Rahara
Samostatne stojaci dom • 1 spálne • 1 kúpeľňa • 1. podlaha • kontakt: 990281002-65
Cena na vyžiadanie
RE/MAX Team Earley s potešením predstavuje túto očarujúcu 3-izbovú rezidenciu na trhu. Táto nehnuteľnosť sa nachádza na veľkorysom pozemku s rozlohou približne 1,28 akrov a potrebuje renováciu a modernizáciu, čo ponúka výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí chcú vytvoriť svoj vysnívaný domov.

Táto nehnuteľnosť má ideálnu polohu vo veľmi vyhľadávanej lokalite, len 10 minút od mesta Roscommon a Athlone, ako aj len 5 minút od malebnej dediny Ballymurray, ktorá sa môže pochváliť základnou školou.

Vodohospodárske služby sú k dispozícii na mieste a záujemcovia sú vyzvaní, aby si dohodli obhliadky po dohode s agentom.

Kúpa tejto nehnuteľnosti tiež ponúka ďalšiu výhodu oprávnenosti na grant na renováciu voľných nehnuteľností podľa zmluvných podmienok. Tento grant môže poskytnúť 30 000,00 až 50 000,00 EUR na náklady na renováciu nehnuteľnosti, čo z neho robí ešte lákavejšiu vyhliadku pre tých, ktorí hľadajú projekt renovácie s finančnou pomocou.

Celkovo táto nehnuteľnosť ponúka vynikajúcu príležitosť získať očarujúcu rezidenciu v vynikajúcej lokalite s významným potenciálom premeniť sa na ohromujúci rodinný dom.

Priestory

Spálne1
Kúpeľne1

Rahara

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Výhľady a orientácia extrahované AI.
Výhľad na prírodu
Hodnotenie energetickej účinnosti
G