LUXUSNÝ APARTMÁN NA LIPNE

Lipno nad Vltavou
Nový byt • 1 izba (izby) • 1 spálne • 1 kúpeľňa • 20 Štvorcový meter • 2. podlaha
87 941 €

Užívejte rekreace v luxusním apartmánu v přírodě na Lipně u největšího jezera v ČR. Moderní aktivní odpočinek s možností mnoha atrakcí pro děti i dospělé. 

Každý apartmán má vlastní koupelnu s kuchyňkou, TV a balkónem. Apartmán se nachází  v jediněčné apartmánové rezidenci, která je ve velmi dobrém technickém stavu, včetně kompletního nadstandardního provozního vybavení a nábytku, kdy při předání apartmánu zůstane vše co je patrné z doložené fotodokumentace včetně spotřebičů. Z některých pokojů je výhled na jezero. Uvnitř penzionu je kolárna a lyžárna, které jsou hlídané kamerovým systémem, stejně tak jako je hlídané soukromé parkoviště. Celková kapacita apartmánů je 2-6 osob.  

Předností nabízeného apartmánu je výměra a dispozice obytných prostor, kompletní nadstandardní vybavení prostor, technický stav, možností okamžitého užívání, či výnosu z pronájmu a lokace nemovitosti v rekreačním šumavském resortu Lipno nad Vltavou, který patří mezi nejrychleji se rozvíjející rekreační lokalitu v ČR. 

Nejdůležitějším aspektem, při neustálém zvyšujících cen energií je dlouhodobý fakt, že je rezidence vybavená tepelným čerpadlem, které slouží, jak na ohřev vody, tak na vytápění apartmánů (veškeré měsíční náklady na 1 apartmán jsou v průměru 1000kč/měsíc). Před rezidencí je pro hosty zajištěno parkovací stání. 

Apartmán má své samostatné měření el. energie a vody.   

Apartmánovou rezidenci naleznete v klidném prostředí v pěší vzdálenosti od centra města Lipno nad Vltavou a 2km od Ski areálu Lipno, 100m od domu je zastávka ski busu. V okolí naleznete mnoho aktivit pro rodiny s dětmi jako například Ski areálů Lipno, Stezka korunami stromů a Království lesa, bobová dráha, Aquaworld Lipno, lyžařská škola, cyklostezky a mnoho dalšího. Pouhé 3 minuty pěšky od penzionu se nachází nádrž Lipno.

Priestory

Izby1
Spálne1
Kúpeľne1
Parkoviská (vo vnútri)1

Povrchy

Obývací20 Štvorcový meter
Internet
Parkovisko
Práčka
Umývačka riadu
Záhrada
Zariadený
Vybavenie extrahované AI.
Balkón

Lipno nad Vltavou

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Výhľady a orientácia extrahované AI.
Výhľad na jazero
Výhľad na kopce
Výhľad na les
Výhľad na prírodu
Hodnotenie energetickej účinnostiŽiadne údaje
Hodnotenie vplyvu (CO₂) na životné prostredieŽiadne údaje