Dom za Kúpiť v Opoul-Périllos, Francúzsko

Opoul-Périllos
Dom • 6 izba (izby) • 5 spálne • 115 Štvorcový meter • kontakt: 1403142
290 000 €
iad Francúzsko - Damien Gitard ponúka: - OPOUL-PERILLOS - VILA 4 TVÁRE R + 1, 5 SPÁLNÍ, VEĽKÁ GARÁŽ, BAZÉN A LETNÁ KUCHYŇA. VŠETKO NA POZEMKU S ROZLOHOU ASI 1400 M² NEPREHLIADNUTÉ

Opoul-Périllos je malá, pokojná dedinka v srdci katalánskych hôr. V meste sa nachádza obchod s potravinami, bar, trafika, pekáreň, caterer, pizzeria, základná škola s jedálňou a mnoho športových a kultúrnych združení. Nachádza sa 20 minút od mora, 25 minút od Perpignanu, 35 minút od Španielska a LEN 15 MINÚT OD NAJVÄČŠIEHO NÁKUPNÉHO CENTRA V DEPARTEMENTE: LA SALANCA.

Zloženie nehnuteľnosti:

Na prízemí, 2 spálne a veľká garáž asi 52 M²

Na poschodí vedie veľká chodba do samostatnej kuchyne, obývacej izby so vstupom na balkón, 3 spální, kúpeľne a samostatného WC.

Vonku, pekná letná kuchyňa asi 39 m² s výhľadom na bazén, 10 * 4,5 škrupinový bazén

Plán práce

Ak by ste chceli získať ďalšie informácie, zostávam vám k dispozícii.

Damien GITARD, váš realitný poradca a manažér v Opoul Périllos a okolí

PONÚKANÉ OZNÁMENIE O HODNOTE!

Agentúrne poplatky, ktoré platí predávajúci. Informácie o energetickej klasifikácii tejto nehnuteľnosti: ENERGY class E index 273 a CLIMATE class B index 8. Informácie o rizikách, ktorým je tento majetok vystavený, sú k dispozícii na webovom sídle Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Tento inzerát o nehnuteľnostiach bol napísaný pod redakčnou zodpovednosťou pána Damiena Gitarda EI (ID 43241), nezávislého realitného agenta (bez holdingových prostriedkov), obchodného zástupcu SAV I@D Francúzska registrovaného v RSAC spoločnosti PERPIGNAN pod číslom 880230974, držiteľa karty na predaj nehnuteľností v mene spoločnosti I@D France SAS.

Priestory

Izby6
Spálne5

Povrchy

Obývací115 Štvorcový meter
Krajina1400 Štvorcový meter
Vybavenie extrahované AI.
Bazén
Garáž

Opoul-Périllos

Agent neposkytol presnú adresu tejto nehnuteľnosti. Môžete o ňu požiadať tu.
Výhľady a orientácia extrahované AI.
Neobmedzený zobrazenie na vrchy
Hodnotenie energetickej účinnosti
E
273
Hodnotenie vplyvu (CO₂) na životné prostredie
B
8